1 Ιουλίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Εγκαινιάστηκε το νέο αγροτικό ιατρείο στην Παραλία

Σε μία λιτή τελετή, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 29 Ιουνίου, έγιναν ο αγιασμός και τα επίσημα εγκαίνια  του αγροτικού ιατρείου στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας.

Ένα έργο που επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης Κώστας Γραμματικόπουλος, σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παραλίας Γιάννη Μέγκα.
Στον χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος  ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο για την δωρεά παραχώρησης του χώρου, τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παραλίας Γιάννη Μέγκα, ο οποίος με προσωπική εργασία και δαπάνη στήριξε την όλη προσπάθεια, τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Κήπου και τον Γιάννη Τρελόπουλο. Επίσης, την εταιρία προκατασκευασμένων σπιτιών Αφοί Σ. Αβραμίδη, που κάλυψε μέρος της δαπάνης ανακαίνισης, μέσω δωρεάς.
Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Φάνης Τερζόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Γιώργος Τσιαλός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κατερίνης Κώστας Σαρηγιαννίδης, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης Ευτυχία Βεργαδή, ο γιατρός του αγροτικού ιατρείου Γεώργιος Γκαρατζιούλας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Στέλλα Χαρισσοπούλου, ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης Απόστολος Ίτσιος, ο τοπικός σύμβουλος Παραλίας Αντώνης Χολέβας και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φωτεινών Πόπη Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: