22 Αυγούστου 2020

Επιστρέφει στον Πιερικό Αρχέλαο ο Γιάννης Ροδοστόγλου

Ο Πιερικός Αρχέλαος με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις του συλλόγου και την ομάδας των ανδρών του αθλητή Γιάννη Ροδοστόγλου.

Ο Γιάννης είναι 37 ετών και αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις 2 και 3.

Στα χρόνια που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας έχει συνδέσει το όνομα του με την μεγάλη επιτυχία της ανόδου από την Β΄Εθνική στην Α2 (2009-2010), ενώ συμμετείχε την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας (2010-2011).

Παράλληλα με την αθλητική του ιδιότητα, ο Ροδοστόγλου θα ενταχθεί τον πρόγραμμα των ακαδημιών του συλλόγου και θα μοιραστεί τις εικόνες και τις εμπειρίες του με τους νεαρούς αθλητές. 

Επιπλέον, εκτός από τη συμμετοχή του στον μεγάλο Παναθηναικό του Ομπράντοβιτς, ο Γιάννης έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του 3 ανόδους από την Β' Εθνική στην Α2.

Ο Γιάννης Ροδοστόγλου ξεκίνησε στα 13 του από την Αναγέννηση Πετραλώνων, αγωνίστηκε για 2 χρόνια στον Παναθηναικό και ακολουθησε ο Ιωνίκός Ν.Φ (Α1), ο Κεραυνός Αιγίου (Γ), ο Ολυμπιακός Βόλου (Β), ο Μίλωνας, το Παλαιό Φάληρο και ο ΚΑΟΔ(Α2), ο Πιερικός Αρχέλαος (Β και Α2). Μετά τη διετή συμμετοχή του στον σύλλογο ακολούθησε ο Πανερυθραικός (Α2), η Ένωση Ιλίου (Β), ο Αετός (Β και Α2), ο Δουκας (Α2), η Αγιά Παρασκευή (Β), το Παγκράτι (άνοδος από την Β στην Α2) και ο Μανδραικός (Β).

Ο Πιερικός Αρχέλαος καλωσορίζει στις τάξεις του τον Γιάννη Ροδοστόγλου και του εύχεται υγεία, καλή συνεργασία και πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: