23 Σεπτεμβρίου 2020

Μουζάκι: Θρίλερ οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης φαρμακοποιού


Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 43χρονης φαρμακοποιού, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο με το αυτοκίνητό της, στο Μουζάκι Καρδίτσας, λόγω της κακοκαιρίας "Ιανός".

Οι έρευνες από την Πυροσβεστική και τις ομάδες της ΕΜΑΚ βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ γίνεται και ανίχνευση στοιχείων από ειδικά drones που πετούν πάνω από την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι, το αυτοκίνητο της αγνοούμενης που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο δυστυχώς, να έχει βρεθεί ακόμη η ίδια.

Δραματική έκκληση από την οικογένειά της

"Ζούμε ώρες τραγικής αγωνίας γιατί ψάχνουμε κάτω από πέτρες, φερτά υλικά, κορμούς δέντρων με τόνους λάσπη, και δεν φτάνει αυτό… έχουμε και τα ανεύθυνα σενάρια, με διάφορους ισχυρισμούς χωρίς να ξέρουν τι λένε. Αυτή τη στιγμή προέχει να βρούμε το παιδί μου. Τις ευθύνες θα τις αναζητήσουμε αργότερα", είπε χθες, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η μητέρα της αγνοούμενης.

"Το σπίτι μας απέχει 250-300 μέτρα. Έβρεχε και κόπηκε το ρεύμα. Της είπα αφού βρέχει και δεν έχει ρεύμα, έλα στο σπίτι και μου είπε 'μαμά περιμένω μια παραγγελία για φάρμακα. Αν με βρουν κλειστή θα τα αφήσουν στη βροχή και θα χαλάσουν. Έμεινε μέσα περιμένοντας. Δεν είχε καμία ενημέρωση από πουθενά. Δεν είχα ρεύμα τηλεόραση, ούτε επικοινωνία μπορούσαμε να έχουμε. Όταν εκκενώθηκε το κέντρο υγείας, θα μπορούσε να της πει κάποιος, ή να έκλειναν τον δρόμο με βαριά οχήματα ώστε να μην μπορεί να περάσει κανείς", πρόσθεσε η μητέρα της φαρμακοποιού.

"Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο. Εάν έχει κάποιος μια καλύτερη ιδέα, για το πώς να ψάξουμε, ας μας το πει. Έχουμε ζητήσει και τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων”, είπε, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", ο αδελφός της 43χρονης.

Ο αδελφός της αγνοούμενης εξήγησε ότι η γυναίκα έκανε την ίδια διαδρομή που έκανε κάθε μέρα για να πάει στη δουλειά της. "Υπήρξε θεομηνία και δεν υπήρχε ρεύμα. Όλα ήταν θεοσκότεινα. Πήγε στο φαρμακείο μήπως τη χρειαστεί κάποιος”, είπε, και πρόσθεσε ότι η κατάσταση που βιώνουν είναι τόσο τραγική που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει.

Ο γνωστός μουσικός, Ορέστης Πλακιάς, ο οποίος είναι πρώτος ξάδελφος της 43χρονης φαρμακοποιού, απηύθηνε έκκληση μέσω facebook, σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για την αγνοούμενη γυναίκα, να επικοινωνήσει μαζί τους. 

Συγκεκριμένα έγραψε: "Η πρώτη μου ξαδέρφη αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής κι εμείς ψάχνουμε μέσα στο ποτάμι να τη βρούμε ανάμεσα σε τόνους λάσπης, νερού και φερτών υλικών. Επιχειρούμε με βάρκες, drones, και σαρώνουμε πεζή τις τεράστιες εκτασεις. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάποιον πιο αποτελεσματικό, ενδεχόμενα τεχνολογικά πιο εξελιγμένο, τρόπο (θερμικές κάμερες, μηχανήματα ανίχνευση οσμής) για να το κάνουμε, ας μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορια. Ευχαριστούμε πολύ".

 


thetoc

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: