9 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Έπιασαν δουλειά οι καθαρίστριες σχολικών μονάδων


Υπέγραψαν την πρόσληψή τους, ενημερώθηκαν για τα καθήκοντά τους και έπιασαν άμεσα δουλειά, οι 87 επιτυχούσες (69 πλήρους και 18 μερικής απασχόλησης) καθαρίστριες σχολικών μονάδων, που προσλαμβάνονται στον Δήμο Κατερίνης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 10 μηνών (09/09/2020 έως 30/06/2021).



Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης στη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, καλωσόρισε τις εργαζόμενες, ευχήθηκε να έχουν δύναμη & υγεία, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και το υπεύθυνο έργο τους. Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Είμαι βέβαιος, ότι, θα συμβάλουμε στην εύρυθμη καθημερινότητα και στην επισταμένη καθαριότητα των σχολείων μας. Πρώτη προτεραιότητα για εμάς είναι να υπηρετήσουμε τον δημότη και στην προκειμένη περίπτωση τα παιδιά μας και την εκπαιδευτική κοινότητα εν γένει. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι προϊστάμενοι της υπηρεσίας μας θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε».

Στην ενημερωτική συνάντηση, το παρών έδωσαν επίσης: ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος,  οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Νταντάμης & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, αντίστοιχα, οι οποίοι ευχήθηκαν «καλή συνεργασία προς όφελος της εκαιδευτικής κοινότητας. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους». Παρέστησαν επίσης,  ο πρόεδρος του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μαυρίδης κ.α.
Στον επίλογο της ενημερωτικής συνάντησης, οι σχολικές καθαρίστριες ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα καθήκοντά τους από στελέχη του Δήμου και προωθήθηκαν άμεσα στην υπηρεσία τους.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Κατερίνης θα διανείμει μάσκες και ατομικά παγούρια στα σχολεία, ενώ όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου εντείνει τις ημέρες αυτές τις προσπάθειές του και ολοκληρώνει όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις ενόψει  έναρξης της νέας σχολικής περιόδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: