5 Οκτωβρίου 2020

Εκτέλεση στην Καλλιθέα: Ποιος ήταν ο "Απάτσι" που "γάζωσαν" τα ξημερώματα

Εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώθηκε το πρωί στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής. Άγνωστοι πλησίασαν και "γάζωσαν" με σφαίρες έναν άνδρα ηλικίας 60 ετών που κινούνταν επί της Θησέως.



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για τον Ευάγγελο Πάλλη, γνωστό με το προσωνύμιο «Απάτσι». Τον 60χρονο βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε δεχθεί τρεις σφαίρες. Στην περιοχή της εκτέλεσης έχει μεταβεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Ποιος ήταν ο "Απάτσι"

Ο Ευάγγελος Πάλλης, στα χρόνια της παρανομίας του, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, έπειτα από εκτέλεση συμβολαίων θανάτου. Η στάση του στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικά παραπτώματα καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους τον είχαν φέρει κοντά στον αντιεκουσιαστικό χώρο.

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις έγινε γνωστή η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

 enikos.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: