21 Οκτωβρίου 2020

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Ελάτε βρε παιδιά, κόψτε κάτι, θα μας κάνετε και τον Τσίπρα Χρυσαυγίτη. Και που ν’ ακούσετε το άλλο με τον Μπόμπο.

**

Ας σοβαρευτούμε λίγο κι ας κοιτάξουμε και τον Ερντογάν που έκανε το ΝΑ Αιγαίο τουρκική πισίνα. Κι ας τολμήσουμε να πούμε ξεκάθαρα ότι οι σύμμαχοι μας δουλεύουν.

**

Για «διαφιλονικούμενη» θάλασσα κάνει λόγο η Γερμανία κάνοντας παράλληλα συστάσεις στην Τουρκία. Εμείς χαιρόμαστε με τις συστάσεις αλλά για το «διαφιλονικούμενη» τουμπεκί ψιλοκομμένο.

**

Και ζητήσαμε εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία. Ας ξανασοβαρευτούμε. Η Τουρκία είναι καλός πελάτης της Γερμανίας κι ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο.

**

Ο υιός Κυριάκου θα υπηρετήσει όλη του τη θητεία στον Έβρο. Το καημένο το παιδί θα το μουρλάνουν στο καψόνι.

**

Μπήκε ή δεν μπήκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα το Oruc Reis; Σύμφωνα με το VAR που διαχειρίζονται οι Γερμανοί, όχι.

**

Καλή η ενημέρωση Χαρδαλιά, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Καλό θα ήταν όμως να έχουμε μια εικόνα γενικά πόσα είναι τα εισαγόμενα κρούσματα και πόσα από μετανάστες. Έτσι, για να μην ενοχοποιούμε μόνο τους ημεδαπούς.

**

Καλά πάμε σε γενικές γραμμές με το κορονοϊό στην Πιερία. Γράφτηκε ότι η υγρασία δεν ευνοεί τον ιό. Λέτε και η οσμή που ενίοτε σκεπάζει την πόλη να τον απομακρύνει; Οι ειδικοί έχουν το λόγο μιας και οι αιρετοί κάνουν γαργάρα.

**

Δυστυχώς ξέρουν ποιοι ρυπάινουν, είναι κοινό μυστικό, ξέρουν ποιοι τους καλύπτουν αλλά έχουν δεσμεύσεις. Κι έτσι σιγά-σιγά γίνονται αχυράνθρωποι χωρίς να το καταλάβουν. Κι όποιος εαυτόν υποψιάζεται, κάτι θα ξέρει.

**

Καλώς έλεγαν, αν σκύλος δαγκώνει άνθρωπο δεν είναι είδηση. Αν άνθρωπος δαγκώνει σκύλο είναι ειδησάρα.

**

Και στην Πιερία καλά πάμε. Είναι αρμονική η συμβίωση ανθρώπων και σκύλων στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: