2 Οκτωβρίου 2020

Διόρισαν μετακλητή υπάλληλο στη Βουλή τη χρυσαυγίτισσα Ελένη Ζαρούλια

Οργή προκαλεί λίγα 24ωρα πριν από την ετυμηγορία του δικαστηρίου για την πολύκροτη δίκη για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, η δημοσίευση σήμερα στο ΦΕΚ της απόφασης του προέδρου της Βουλής με την οποία διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος του κοινοβουλίου η χρυσαυγίτισσα πρώην βουλευτής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Ερωτήματα για τη σκοπιμότητα του διορισμού

Σύμφωνα με το ΦΕΚ του διορισμού, η Ελένη Ζαρουλία διορίζεται με βάση τον κανονισμό της Βουλής ο οποίος σε δύο άρθρα του προβλέπει ότι υφίσταται η δυνατότητα σε πρώην προέδρους κοινοβουλευτικών ομάδων να ορίζουν μετακλητούς στην Βουλή των Ελλήνων.

Ωστόσο η χρονική στιγμή του διορισμού της κας Ζαρούλια προκαλεί ερωτήματα για τη σκοπιμότητά του.



Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για το διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην Ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια».

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: