27 Δεκεμβρίου 2020

Νεκρός 26χρονος μετά από ενδοοικογενειακή συμπλοκή στο Ηράκλειο

Τραγική κατάληξη είχε ο ενδοοικογενειακός καβγάς ανήμερα των Χριστουγέννων στο Ηράκλειο. Εχασε τη μάχη για τη ζωή ένας 26χρονος που δέχτηκε μαχαιριές μετά από συμπλοκή με τον πατέρα και τον αδελφό του.

Το περιστατικό συνέβη ανήμερα των Χριστουγέννων σε σπίτι στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο όπου ζούσε η οικογένεια, αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ξεκίνησε μετά από διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

Στην αντιπαράθεση των δύο αδελφών 24 και 26 χρονών, παρενέβη ο 55χρονος πατέρας τους ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον έναν από τους δύο γιους του. Ο 26χρονος, που δέχτηκε 4 μαχαιριές, νοσηλευόταν επί δύο 24ωρα στην εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, όπου και κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Στη σορό του 26χρονου θα διεξαχθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου, ενώ τόσο ο πατέρας όσο και ο μικρότερος γιος έχουν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα μεταφερθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: