9 Δεκεμβρίου 2020

Παραλήρημα Καρανίκα κατά δημοσιογράφων για τη βίλα Τσίπρα: "Απατεώνες, σιχάματα και πεκινουά του Μητσοτάκη"

Με απίστευτους χαρακτηρισμούς και ένα ρεσιτάλ ύβρεων ο Νίκος Καρανίκας επιτίθεται κατά των δημοσιογράφων που δημοσίευσαν άρθρα και ρεπορτάζ για τη βίλα που έχει νοικιάσει στο Σούνιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μεταξύ άλλων, ο Ν. Καρανίκας αποκαλεί τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργο
Παπαχρήστο
"απατεώνες", "συκοφάντες", "πεκινουά του Μητσοτάκη" και "ξεφτίλες".

Σημειώνεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση του μισθωτηρίου της βίλας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε εξώδικα στους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργο Παπαχρήστο, αλλά και στην εταιρεία Alter Ego, στην οποία ανήκει ο πρώην ΔΟΛ και το Mega.

Το υβριστικό ρεσιτάλ του Καρανίκα

"Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα,είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει "ουρές & τρίχες". Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα.Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της.Το καταλάβαμε,σας είδαμε", γράφει ο Νίκος Καρανίκας στο twitter. Και λίγη ώρα μετά επανέρχεται δριμύτερος κατά των δημοσιογράφων Κουρτάκη και Παπαχρήστο:

"#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος".

Σε νέα ανάρτηση, τρίτη στη σειρά, τα βάζει πάλι με τον Γιώργο Παπαχρήστο, λέγοντας ότι μεταξύ των ικανοτήτων του είναι "το ψέμα, η εκτέλεση χαρακτήρων, το μπούλινγκ και το γλείψιμο του Μητσοτάκη".

Επίθεση και σε Μητσοτάκη

Από την επίθεση του Ν. Καρανίκα δεν ξέφυγε ούτε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η τελευταία του ανάρτηση στο twitter αναφέρει:

Κυβερνάει όλο το χρόνο ανέμελος & αδιάφορος για τα προβλήματα μας. Σήμερα έχουμε περισσότερους από 3000 θανάτους λόγω αυτής του της πολιτικής συμπεριφοράς. Έχει προσωπική ευθύνη.Αυτό τον οδήγησε σε ψέματα & συκοφαντίες για τον Τσίπρα.Να φύγει πριν είναι αργά & για τη δημοκρατία.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: