19 Ιανουαρίου 2021

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Ανταποκρίθηκαν λέει οι υπηρεσίες στη διάρκεια του χιονιά. Ποιου χιονιά, το αλάτι ήταν περισσότερο από το χιόνι. Και οι αναμνηστικές, αναμνηστικές.

**

Το πεντακοσάρικο πρόστιμο που το πήραν πίσω, ήταν αρχικά ατυχής πρόταση Άδωνι και μετέπειτα μεσολάβηση από μηχανής θεού Κυριάκου.

**

Δεν ξέρω πόσοι νοσηλευτές ανά κάτοικο μας αντιστοιχούν αλλά βλέπω σύντομα να σπάμε ρεκόρ στη σχέση αστυνομικών ανά κάτοικο. Από μικρός ο Χρυσοχοΐδης αρέσκετο να παίζει αστυνόμους και κλέφτες.

**

Τι παιδί κι αυτός ο Μιχάλης. Τον μεγαλώσαμε, τον αναδείξαμε, τον κάναμε γραμματέα, έκανε μεταγραφή στη ΝΔ και ούτε τροφεία μας πλήρωσαν. Κι όλο μας μαλώνει.

**

Για Μπεκατώρου τι να πω. Αποφάνθηκαν τα μέσα κοινωνικής διδκτύωσης. Πιστεύω πάντως πως ο βιασμός είναι πιο δύσκολη περίπτωση.

**

Δεν συγχωρεί λέει ο Κουκοδήμος την αχαριστία και τη συκοφαντία, αναφερόμενος στον Τσιαμπέρα. Κακώς, εδώ συγχώρεσε η ΝΔ τον Μητσοτάκη, τον Σαμαρά, τον Άδωνι, τον Βορίδη. Επιείκεια. Μπορεί ήδη να μετάνιωσε το παιδί, λίγο θέλει να πάρουν τα μυαλά σου αέρα; Ας όψονται οι κόλακες.

**

Και βέβαια δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις, έχουμε όμως την εμπειρία να διακρίνουμε τα όρια που επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία με σεβασμό στον εαυτό μας και προστατεύοντας συγχρόνως τους δημοσιολογούντες.

**

Μόλις έπεσαν τα κρούσματα στους τέσσερις κάποιοι ξεθάρρεψαν. Βλέπω μάσκες κατεβασμένες, μύτες έξω, αγκαλιές, φιλιά και αισιοδοξία. Συγκρατηθείτε, ίσως οι μετρήσεις να μην είναι τόσο αξιόπιστες.

**

Ο κορωνο-απολογισμός στην Πιερία θα γίνει προσεχώς. Θα πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα προς «γνώσιν και συμμόρφωσιν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: