21 Ιανουαρίου 2021

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας προς την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Πιερίας ευχαριστεί την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή για την οικονομική στήριξη του συλλόγου προκειμένου να βοηθήσει στο έργο του.

Ο Σύλλογος διαβητικών Ν. Πιερίας ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό να ενημερώνει και να εκπαιδεύει τους διαβητικούς για τη σωστή αντιμετώπιση του διαβήτη, να ευαισθητοποιεί την Πολιτεία και το ευρύ κοινό για τα θέματα του διαβήτη, να οργανώνει ημερίδες και εκδηλώσεις για τον διαβήτη καθώς επίσης και να προωθεί τη συνεργασία του με άλλους συλλόγους και φορείς.

Έχει πλούσια δράση, καθώς, μεταξύ άλλων, διοργανώνει υπαίθριες δραστηριότητες προκειμένου να στηρίξει τη διαβητική κοινότητα κάνοντας δωρεάν εξετάσεις και διανέμοντας αναλώσιμα υλικά (ταινίες μέτρησης σακχάρου κλπ.) .

Με αφορμή αυτό, μέλη του ΔΣ της Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής Πιερίας (Άρτεμις Βαρυτιμίδου, Σοφία Τοπαλίδου και Νόπη Βαρυτιμίδου) συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, επιβραβεύοντας το έργο τους και ενισχύοντάς το με μια συμβολική δωρεά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: