20 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Τον Μάρτιο ξεκινούν τα μαθήματα ποδηλασίας για όλα τα παιδιά

Το Μάρτιο ξεκινάνε τα δωρεάν μαθήματα ποδηλασίας, για το 2021 από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, σε συνεργασία με την ποδηλατική ομάδα EXTREMETEAM1, για όσα παιδιά το επιθυμούν. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι ΕΛ.Π.ΠΙ., δεν είναι μόνο η ασφαλέστερη  εθελοντική ποδηλατική ομάδα στην Πιερία , αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Με εμπειρία περισσότερο από 25 χρόνια ,με πιστοποιημένους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ διασώστες, ειδικευμένους εκπαιδευτές-ξεναγούς ποδηλασίας, φυσιοθεραπευτές ,... ποδηλατεί ασφαλώς από την παραλία, μέχρι την κορυφή του Ολύμπου (κυριολεκτικά) τον Μύτικα ,  χειμώνα-καλοκαίρι.

Το ποδήλατο από  το 2021, αναγνωρίζεται επίσημα σαν ισότιμο όχημα στον δρόμο, με ότι συνεπάγεται αυτό . Το κράνος προτείνετε να γίνει υποχρεωτικό, για παιδιά κάτω των 12 ετών. Θεσπίστηκε νομοθεσία για ηλεκτρικά ποδήλατα-οχήματα και οι νόμοι αυστηροποιούνται.

Για κάθε πληροφορία  μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ: 23510 73977.Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. εφαρμόζουν τα διεθνή πρωτόκολλα ασφάλειας, τον ΚΟΚ και προτείνουν ΟΛΟΥΣ τους φίλους οδηγούς, να προσέχουν και να εφαρμόζουν κάθε μέτρο, ανάλογα με τις περιστάσεις και να μην υπερεκτιμούν τις δυνανοτητές τους.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ευχαριστούν θερμά για την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ τους συνεισφορά και υποστήριξη:   

- την Φυσικοθεραπεύτρια NDT-Αποκατάστασης Νευρολογικών Παθήσεων του Κ.Ν.Σ.  ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ.

-Τον Διασώστη του ΕΚΑΒ   ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ.

-Τον βοηθό εκπαιδευτή ποδηλασίας Α’ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.

-Τον βοηθό εκπαιδευτή ποδηλασίας Β’ ΓΕΩΡΓΙΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ.

- Τον ηλεκτρολόγο, εγκαταστάτη  ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΗΛΙΩΡΗ .

…καθώς και ΟΛΟΥΣ τους φίλους και γνωστούς που συνδράμουν την ομάδα.

ΕΛ.Π.ΠΙ. –ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: