11 Μαΐου 2021

Βασάνισαν και στραγγάλισαν την άτυχη 20χρονη στα Γλυκά Νερά

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη δολοφονία της νεαρής μητέρας στη Γλυκά Νερά, από αδίστακτους ληστές, οι οποίοι έδεσαν τον σύζυγό της, ενώ κρέμασαν και το σκυλί της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει στην αστυνομία ο σοκαρισμένος 32χρονος σύζυγός της, οι δράστες ήταν τρεις, εισέβαλαν τα ξημερώματα στη μεζονέτα και δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα -η οποία ήταν δίπλα στην κούνια του ενός έτους μωρού της- και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας.Ο, πιλότος στο επάγγελμα, 32χρονος, εντοπίστηκε δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα.



Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα Ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της. Ο τελευταίος κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του. Σημειώνεται ότι το μωρό της οικογένειας είναι καλά στην υγεία του.

Προνάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 efsyn.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: