23 Ιουνίου 2021

Παρεμβάσεις επέκτασης δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης στην περιοχή του Σιδ. Σταθμού Κατερίνης



Εργασίες επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης εκτελούνται από συνεργεία της ΔΕΥΑ Κατερίνης στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Οι εργασίες επέκτασης επικεντρώνονται σε δρόμους οι οποίοι συνδέονται με το παράλληλο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Με την ολοκλήρωσή τους, θα δοθεί η δυνατότητα σύνδεσης με τα δίκτυα της ΔΕΥΑΚ σε επιχειρήσεις και κατοικίες, καθώς επιλύεται ένα χρόνιο αίτημα επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής.

Για την πορεία των εργασιών, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ και υπηρεσιακούς παράγοντες της Επιχείρησης, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί.

Η επέκταση του δικτυου ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ σε περιοχές όπου πλέον έχουν αναπτυχθεί επιχειρηματικές δραστηριότητες και οικιστική ανάπτυξη, αποτελεί προτεραιότητα της ΔΕΥΑΚ, δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Ο κ. Κουκοδήμος, σημείωσε ότι πρόκειται για μια παρέμβαση η οποία επιλύει τοπικά ζητήματα ύδρευσης και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.



Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιχείρησης Γιάννης Συμεωνίδης, υπογράμμισε ότι η παρέμβαση χρηματοδοτείται από τη ΔΕΥΑΚ με στόχο τη βελτίωση υποδομών. Ο κ. Συμεωνίδης συμπλήρωσε, ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: