23 Ιουνίου 2021

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Πανελλαδικές τέλος. Στενοχωρημένος μαθητής που πιάστηκε να αντιγράφει και μηδενίστηκε. Μη στενοχωριέσαι παιδί μου , κανείς δε χάνεται. Κι ο υιός Σαμαράς αντέγραψε, μηδενίστηκε και μια μέρα θα γίνει πρωθυπουργός.

***

Σ' αυτή τη χώρα όλα γίνονται. Ο Αδωνις υπουργός, ο Βελόπουλος αρχηγός κόμματος, το ίδιο κι ο Τράγκας, ο Μπογδάνος βουλευτής, ο Φουρθιώτης δμοσιογράφος.

***

Ναι ο Φουρθιώτης είναι εκείνος που τον φρουρούσαν 25 αστυνομικοί για προστασία, εκείνος που πυροβόλησε το σπίτι του, εκείνος τέλος πάντων που στη φυλακή ζήτησε κρουασάν με μερέντα.

***

Και ο Μπάμπης μεγαλεία. Είχε την τύχη να τον συνοδεύει μία διμοιρία αστυνομικών στον εισαγγελέα.

***

Εύλογο το ερώτημα αναγνώστη. Το ημερολόγιο της Καρολάιν το βρήκαν αμέσως, του Λιγνάδη ακόμη το ψάχνουν. Ανδροκρατούμενη κοινωνία!

***

Εντάξει θα τον πιάσουν και τον βιαστή της καθαρίστριας. Τι θέλατε να τον επικηρύξουν για μια μπας-κλας αρπαχτή;

***


Διαβάζω πολλά περί δυσοσμίας στην Κατερίνη. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Δείγμα καλό ότι κάποιοι οσφραίνονται και κατά συνέπεια είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό. Self test αδαπάνως.

***

Εκτιμώ ότι οι υπεύθυνοι έχουν μειωμένη όσφρηση, όραση και ακοή, αναπτυγμένη δε γεύση και αφή. Διόπερ και η αντιμετώπιση.

***

Καλά πέρασαν τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση δυό μήνες περίπου με τα Γλυκά Νερά. Αν δεν κάτσει κάτι άλλο βλέπω καμιά φρεγάτα στο Αιγαίο. Κράτα γερά Κυριάκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: