1 Ιουλίου 2021

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών πολυτελών σπιτιών στη Μύκονο

Στη φάκα της αστυνομίας έπεσαν «ποντικοί» της Μυκόνου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, τουλάχιστον έξι άτομα συνελήφθησαν για δεκάδες κλοπές σε πολυτελή σπίτια και βίλες του «νησιού των ανέμων». Από χθες ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου με αποτέλεσμα να συλληφθούν τα άτομα, αλβανικής καταγωγής, και να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα για να εξεταστούν.

Εδώ και καιρό στη Μύκονο υπήρχαν απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων και μάλιστα με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ και κοσμημάτων. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες, και μελετώντας όσα στοιχεία κατάφεραν να συλλέξουν, κατέληξαν στα συγκεκριμένα άτομα. Άγνωστο παραμένει αν υπήρχαν και άλλοι συνεργοί οι οποίοι διαφεύγουν όπως επίσης και αν οι Aρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το σύνολο των χτυπημάτων της σπείρας. Μέχρι αργά το βράδυ είχαν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον δεκαπέντε περιπτώσεις.

Η λεία της συμμορίας, σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ ενώ οι αρχές ασφαλείας θα εξετάσουν και που κατέληγαν τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η δικογραφία που σχηματίζεται αριθμεί αρκετές δεκάδες σελίδες και εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, αν και οι επικεφαλής από την Μύκονο απέφευγαν να πουν λεπτομέρειες για την υπόθεση ακόμα και σε ανωτέρους τους, πριν ολοκληρώσουν τις ενέργειες τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σύρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: