26 Αυγούστου 2021

Τρεις ακόμη ανανεώσεις για τον Δία Δίου: Παραμένουν Καραμανώλας, Παπαθανασίου και Συρανίδης

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Κωνσταντίνο Καραμανώλα, Στάθη Παπαθανασίου και Δημήτρη Συρανίδη και για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Ο 26χρονος επιθετικός ήταν από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου για το Δία, καθώς με τα καθοριστικά του τέρματα σε παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα μας να φτάσει σε θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη ο 21χρονος πορτιέρε ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο δεν πρόλαβε να καταγράψει κάποια συμμετοχή με το Δία αρχικά λόγω της αναβολής των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας και την άνοιξη λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ωστόσο τη φετινή χρονιά αναμένεται να πάρει το βάπτισμα με την ομάδα μας και να δώσει με την ποιότητα και το ταλέντο που τον διακρίνει, ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ.

Τέλος, ο Δημήτρης Συρανίδης ο οποίος αποτελεί τον παλαιότερο ποδοσφαιριστή του Δία  αφού συνεχίζει στην ομάδα μας από το 2016 έχοντας κάνει ολόκληρο το ταξίδι από τη Β’ ΕΠΣ Πιερίας έως τη Γ’ Εθνική, πρόκειται να αποτελέσει μία αξιόλογη μεσοεπιθετική  λύση στη φαρέτρα του νέου μας τεχνικού Παναγιώτη Σαρπότα.

Το Δ.Σ. του Δία Δίου εύχεται στους Κωνσταντίνο, Στάθη και Δημήτρη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: