7 Σεπτεμβρίου 2021

Προθεσμία πήρε ο 20χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο 88χρονης σε ληστεία

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο 20χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 88χρονη την οποία αποπειράθηκε να ληστέψει, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε, στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη σήμερα και παραμένει υπό κράτηση έως την απολογία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος είχε μπει πριν από δέκα μήνες στο σπίτι της 88χρονης, όταν κατάφερε να της αποσπάσει 640 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα. Τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη, πήγε ξανά στο σπίτι της, αλλά δεν βρήκε τίποτα και προκειμένου να του αποκαλύψει η παθούσα το σημείο όπου φύλαγε τα χρήματά της, κατηγορείται ότι άσκησε βία εναντίον της, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητη. Ο 20χρονος έφυγε χωρίς να πάρει τίποτα.

Την 88χρονη εντόπισε το πρωί της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου, η οικιακή βοηθός που ειδοποίησε τις Αρχές. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύτηκε αλλά λίγες μέρες αργότερα κατέληξε. 

Αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έφτασαν στα ίχνη του και και σήμερα το πρωί τον συνέλαβαν στην Ευκαρπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: