3 Οκτωβρίου 2021

Καστανίδης: Σεβασμός στην ενότητα του κινήματος...


Θέμα για το μητρώο των μελών του Κινήματος Αλλαγής έθεσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία Χάρης Καστανίδης, αφού όπως είπε... αν πρέπει να τηρηθεί πιστά το καταστατικό, αυτό θα πρέπει αυτό να γίνει για όλα τα ζητήματα.

Αφήνοντας αιχμές, αναρωτήθηκε πώς προκύπτει ότι τα μέλη του κόμματος είναι 138 χιλιάδες. «Μπορούμε να τους καλέσουμε όλους μαζί, να πάμε στο Σύνταγμα και να κερδίσουμε τις εκλογές», σημείωσε. Συμφωνώντας με τον συνυποψήφιό του Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι πρέπει να προφυλαχθούν οι διαδικασίες. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες διατάξεις του καταστατικού, στο οποίο ορίζει συγκεκριμένες υποχρεώσεις των μελών, ώστε να διατηρήσουν την ιδιότητα αυτή. Όπως υποστήριξε, μια βασική είναι η ετήσια εισφορά στο κόμμα και διερωτήθηκε αν έχει δοθεί και αν όχι, πώς τηρείται η ιδιότητα.

Ο κ. Καστανίδης, ξεκαθάρισε ότι μπορεί και εντός της ημέρας να παραδώσει 5.000 υπογραφές πολιτών, απαντώντας στις φημολογίες πως δεν μπορεί να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες , από τα μέλη, υπογραφές για την επισημοποίηση

Απέρριψε κάθε ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας, υπογραμμίζοντας ότι και ο ίδιος τάσσεται υπέρ της αυτόνομης πορείας. «Δεν υπάρχει πιθανότητα σύμπραξης με δεξιά γιατί ανήκουμε σε διαφορετικούς ιδεολογικούς κόσμους. Υπηρετούμε διαφορετικές αξίες και αρχές. Δεν θα συμπράξουμε με την αυτοαποκαλούμενη ριζοσπαστική αριστερά γιατί αν σε αποκαλούν γερμανοτσολιά, θα πρέπει να ντρέπονται γιατί ζητούν συνεργασίες από γερμανοτσολιάδες», είπε.

Ο κ. Καστανίδης έκλεισε με ένα ενωτικό μήνυμα, λέγοντας ότι «πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να πάνε όλα καλά και να έρθουν καλύτερες μέρες. Καλό αγώνα και πάνω από όλα με σεβασμό στην ενότητα του κινήματος», είπε.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια: