18 Οκτωβρίου 2021

«Όχι» λένε οι υποψήφιοι στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις προτάσεις Παπανδρέου

 


Αρνητικοί εμφανίζονται, μέχρι στιγμής, οι υποψήφιοι πρόεδροι του Κινήματος Αλλαγής στις παρεμβάσεις και προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς η κινητικότητα στο εσωτερικό του κόμματος είναι μεγάλη.

Ο πρώην πρωθυπουργός επιχείρησε να εμφανιστεί ενωτικός κατά τη χθεσινή του παρέμβαση και στη σκιά της μάχης εξουσίας στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. έπειτα από την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την εκλογική κούρσα για λόγους υγείας.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 5 Δεκέμβρη

Πιο ξεκάθαρος στις αντιδράσεις του εμφανίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος και με σημερινή του παρέμβαση από το Καρπενήσι άφησε αιχμές περί διχασμού από πλευράς Παπανδρέου και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να συναινέσει σε αλλαγές στη διαδικασία και στην ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών.

«Θέλω να σας πω κάτι και να το καταλάβετε καλά. Υπακούω μόνο στις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος στις οποίες και συμμετέχω με την ψήφο μου ως στέλεχος του κόμματος. Ο κ.Παπανδρέου, όπως ο κ.Βενιζέλος και ο κ.Σημίτης πρέπει να βοηθήσουν την κα Γεννηματά εγγυώμενοι όλοι μαζί οι πρώην αρχηγοί την ενότητα του κόμματος και τη σοβαρότητα των διαδικασιών. Άλλος ρόλος κατά τη δική μου γνώμη δεν υπάρχει. Όποιος όμως, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ.Παπανδρέου, όποιος θέλει να κατέβει, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει. Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου κάτι άλλο που μπορώ εγώ να πω. Θα είμαι υποψήφιος, είμαι ήδη υποψήφιος και όρισα σήμερα εκπρόσωπο μου στα ΜΜΕ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου τον Σπύρο Καρανικόλα. Είμαι εδώ και θα νικήσουμε. Στις 5 Δεκεμβρίου το βράδυ θα νικήσουμε. Το πρωί εκείνης της ημέρας θα κάνει εκλογές το ΚΙΝΑΛ και αν οι πολίτες με προτιμήσουν θα είμαι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: