31 Οκτωβρίου 2021

Καρδιακή αρρυθμία ο Αγουέρο, τίθεται εκτός επ' αόριστον


 Περιπέτειας υγείας για τον Σέρχιο Αγουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός αντικαταστάθηκε χθες στο 41ο λεπτό του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές (1-1) παραπονούμενος για ζαλάδες και πόνο στο στήθος. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διανυκτέρευσε και οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει καρδιακή αρρυθμία.
Ο 33χρονος άσος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και εν συνεχεία θα αποφασιστεί πώς θα αντιμετωπιστεί το ξαφνικό πρόβλημα υγείας. Ο ποδοσφαιριστής είναι ψύχραιμος και μάλιστα αναφέρεται πως είχε αντιμετωπίσει ανάλογη περιπέτεια όταν ήταν 12 ετών.


Μέχρι νεοτέρας ο «Κουν» τίθεται εκτός δράσης για την «Μπάρτσα» επ’ αόριστον και σε πρώτη φάση χάνει το κρίσιμο ματς με τη Ντιναμό στο Κίεβο την Τρίτη για το Champions League.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η μητέρα του, ο αδερφός του και η σύντροφός του. Με την Μπαρτσελόνα έκανε ντεμπούτο μόλις στις 17 Οκτωβρίου, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από ένα πρόβλημα στον τένοντα του ποδιού. Σε πέντε εμφανίσεις πρόλαβε να πετύχει ένα γκολ, στο clasico απέναντι στη Ρεάλ (1-2).

ΠΟΡ FM 94.6 στο Google News


Δεν υπάρχουν σχόλια: