23 Νοεμβρίου 2021

Με επιστροφή Παγωνίδη και αποφασιστικότητα για το διπλό ο Δίας Δίου απέναντι στην 25η Μαρτίου


Με στόχο να αφήσει πίσω του την εντός έδρας «γκέλα» με τον Άρη Κοκκινοπλιτών και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα προσπαθήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11- 15:00) ο Δίας Δίου ο οποίος φιλοξενείται από την 25η Μαρτίου στο «Γεώργιος Ασλανίδης» σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.
Η ομάδα μας το περασμένο Σάββατο παρουσίασε ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως το θετικό είναι πως ακόμη και στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση στο Δίον, κατάφερε να μην αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με άδεια χέρια δείχνοντας πως ακόμη και σε μία κακή μέρα διαθέτει την προσωπικότητα και το χαρακτήρα για να κερδίσει βαθμό ή βαθμούς.

Άπαντες πλέον στο στρατόπεδο του Δία θέλουν να αφήσουν πίσω αυτή την κακή παρένθεση του Σαββατιάτικου παιχνιδιού και να επιστρέψουν στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις απέναντι σε μία πολύ αξιόλογη ομάδα που ισοβαθμεί με τον Δία στο βαθμολογικό πίνακα κατέχοντας στο «σακούλι» της 14 βαθμούς.

Ο Παναγιώτης Σαρπότας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον πολύτιμο Κώστα Παγωνίδη ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Άρη και είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του.

Απόντες για το Δία στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην 25 η Μαρτίου θα είναι ο τραυματίας Σιτμαλίδης, οι Κατσαρός και Παπαδόπουλος που έχουν υποχρεώσεις με τις σπουδές τους, καθώς επίσης και ο Κατσάρας έπειτα από απόφαση του προπονητικού τιμ.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση:

Παπανικολάου, Παπαθανασίου, Καραίσκος Α., Σαρρής, Λαζαρίδης, Νίκου, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Σπυριδόπουλος, Τσαούσης, Πεΐδης, Καλουσίδης, Καραθάνος Χ., Καραθάνος Ν., Παγωνίδης, Αράπης, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καραμήτρος Δ., Αμανατίδης, Μανίκας, Κυπαρίσσης, Καραμήτρος Ν., Καρανικόλας.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διακουμάκος με α’ βοηθό την κα. Β. Τσικλητάρη και β’ βοηθό τον κ. Κουκιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: