20 Νοεμβρίου 2021

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 29χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος της 4χρονης κόρης του στα Τρίκαλα


 Συγκεκριμένα, ο ίδιος ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώπιον του Ανακριτή λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Παρασκευής. Να σημειωθεί ότι παρόλα αυτά, η υπόθεση αναμένεται να έχει δικαστική συνέχεια.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, καθοριστική στην εξέλιξη της όλης υπόθεσης φέρεται να ήταν η νεότερη κατάθεση που έδωσε το 4χρονο κορίτσι, παρουσία παιδοψυχολόγου. Το θύμα καταγράφηκε οπτικοακουστικά και έγινε μελέτη σε βάθος.

Τρίκαλα: “Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία”

Από την πλευρά του 29χρονου αστυνομικού, που επιθυμεί να πέσουν οι τόνοι, διανεμήθηκε η εξής δήλωση:

“Η Κατερίνα, η Οικογένεια μου, οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Λυπούμεθα για όσους λοιδορούσαν μονίμως του άρθρου 277 του Κώδικος Ποινικής Δικονομίας και την σημασία της ψυχιατρικής επιστήμης.

Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως , υποκρίθηκαν το ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν για τις δικές τους σκοπιμότητας το τεκμήριο της αθωότητας και μας κατέστησαν δημόσιο θέαμα.

Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν”

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: