20 Νοεμβρίου 2021

Κατερίνη: Νεκρός από κορονοϊό και ο πατέρας του ανεμβολίαστου υγειονομικού – Διασωληνωμένη η μητέρα


Συγκλονίζουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο ενός 43χρονου, που έχασε τη ζωή του λόγω κορονοϊού στην Αγία Άννα Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μέρες πριν είχε χάσει τη ζωή του ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
Όπως μετέδωσε το Mega, o 43χρονος ήταν ψυκτικός, εργαζόμενος στο νοσοκομείο Κατερίνης, και καθώς είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού βρισκόταν σε αναστολή. Ρεπορτάζ του STAR ανέφερε πως ο ίδιος αρνούνταν και να διασωληνωθεί, με τους γιατρούς να προσπαθούν επί πέντε μέρες να τον πείσουν προσπαθώντας να τον σώσουν. Στο τέλος η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο άσχημη, που οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στην εκκλησία που έγινε η κηδεία του 43χρονου, μόλις είχε τελεστεί η κηδεία ενός ακόμη θύματος κορονοϊού, ενός 65χρονου συνταξιούχου αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλοι ζούσαν στην ίδια γειτονιά, όπου, όπως λένε κάτοικοι, οι περισσότεροι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: