20 Νοεμβρίου 2021

FDA: ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ… 2076 (ΕΠΙ 55… ΧΡΟΝΙΑ)


Ύστερα από μήνυση εναντίον της FDA που κατάθεσε ο Aaron Siri, δικηγόρος, ειδικός για θέματα βλαβών από εμβόλια, η FDA ζητάει από ομοσπονδιακό δικαστή να μην επιτραπεί η πλήρης αποδέσμευση των δεδομένων του εμβολίου-COVID-19 της Pfizer μέχρι το έτος… 2076 (!!!)


Από την ψήφιση του «εθνικού νόμου περί αποζημίωσης βλαβών από εμβόλια» του 1986, δεν μπορεί κανείς να μηνύσει τις φαρμακευτικές εταιρείες για βλάβες και θανάτους από εμβόλια. Όλες έχουν τύχει πλήρους νομικής ασυλίας (αστικής και ποινικής). Αυτές τις υποθέσεις τις διαχειρίζεται ένα ειδικό μονομελές δήθεν «Δικαστήριο Εμβολίων» στο οποίο διορίζονται δικηγόροι (!) που επιλέγονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ενώ σε όλη τη χώρα υπάρχουν μόνο περίπου 100 δικηγόροι που έχουν ασκηθεί για να δικάζουν υποθέσεις και σε αυτό το ειδικό «δικαστήριο».

Η ειρωνεία με τις βλάβες και τους θανάτους από εμβόλια COVID-19 είναι ότι ακόμη και αυτό το πολύ εξειδικευμένο και ελεγχόμενο κυβερνητικό «δικαστήριο» δεν θα δικάσει υποθέσεις βλαβών και θανάτων που σχετίζονται με τα πειραματικά εμβόλια-COVID-19, κυρίως επειδή αυτά εξακολουθούν να υπόκεινται σε «Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης» και ακόμη δεν έχουν εγκριθεί πλήρως από την FDA.

Έτσι, η εταιρεία του Aaron Siri μηνύει την FDA, γιατί δεν υπάρχει κανένας τρόπος εντός του δικαστικού συστήματος των ΗΠΑ για να μηνύσει τις φαρμακευτικές εταιρείες ή οποιονδήποτε άλλον για ζημιές που προκλήθηκαν από τα πειραματικά «εμβόλια» COVID-19.

Σε προηγούμενο άρθρο καλύψαμε τη μήνυση του Aaron Siri, που εκπροσωπεί γενναίους γιατρούς που επέλεξαν να βάλουν την καριέρα τους σε κίνδυνο, τολμώντας να αποκαλύψουν τις βλάβες και τους θανάτους που προκλήθηκαν από τα πειραματικά εμβόλια-COVID. Και αυτοί οι γιατροί είναι οι ενάγοντες.
 
«Η FDA ζήτησε από έναν ομοσπονδιακό δικαστή να μην επιτρέψει την αποκάλυψη μέχρι το έτος 2076 όλων των δεδομένων και των πληροφοριών στις οποίες βασίστηκε για την αδειοδότηση του εμβολίου-COVID-19 της Pfizer. Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Ζητάει 55 χρόνια για να δώσει αυτές τις πληροφορίες στο κοινό.

Λοιπόν, ας το ξεκαθαρίσουμε. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προστατεύει την Pfizer από κάθε ευθύνη. Της δίνει δισεκατομμύρια δολάρια. Πιέζει τους Αμερικανούς να πάρουν το προϊόν της . Αλλά, δεν θέλει να τους αφήσει επί 55 ολόκληρα χρόνια να δουν τα δεδομένα που υποστηρίζουν την ασφάλεια κaι την αποτελεσματικότητα του προϊόντος της. Για ποιον δουλεύει η κυβέρνηση;»

 zoygkla

Δεν υπάρχουν σχόλια: