27 Δεκεμβρίου 2021

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας: Ανθρωπιστική βοήθεια για 33 πολύτεκνες οικογένειες της Β. Εύβοιας


Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021, θα ετοιμάσουμε 33 συσκευασίες τροφίμων οι οποίες, πριν την Πρωτοχρονιά, θα αποσταλούν σε 33 πολύτεκνες οικογένειες της Β. Εύβοιας που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.
Με τη βοήθεια φίλων και γνωστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και σε συνεργασία με τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και τον σύλλογο Förder-und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο της Γερμανίας,, έχουμε δεσμευτεί να στηρίξουμε τις οικογένειες αυτές με ένα πακέτο τροφίμων 30 κιλών, κάθε μήνα, μέχρι και τον Αύγουστο του 2022. Η αποστολή του Δεκέμβρη θα είναι η 3η μετά τη μεγάλη καταστροφή του καλοκαιριού!

Σας καλούμε να στηρίξετε κι εσείς την προσπάθεια αυτή! Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου από τις 10 έως και τις 20:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ 8, δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων.

Συγκεντρώνονται κατά προτίμηση: γάλα, αλεύρι, κονσέρβες, λάδι, ρύζι, όσπρια, μπάρες δημητριακών, μπισκότα, σοκολάτες, μερέντα. Η συσκευασία των υλικών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και η αποστολή την επομένη.

Καλούνται οι εθελόντριες και οι εθελοντές της ομάδας που συγκροτήθηκε το καλοκαίρι, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 να βρίσκονται στον Καπνικό Σταθμό για τη διαλογή και την συσκευασία η οποία θα πραγματοποιηθεί στην θερμαινόμενη αίθουσα «Αράνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: