16 Δεκεμβρίου 2021

Λέσβος – Νεκρός βρέθηκε 37χρονος στο αυτοκίνητό του

  Ο άτυχος 37χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, είχε συναντηθεί με τους τρεις 31χρονους εμπλεκόμενους, σε αγροτική περιοχή στον Ασώματο της Λέσβου Στην ταυτοποίηση τριών ατόμων που εμπλέκονται στον θάνατο 37χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στη Λέσβο, την προηγούμενη Δευτέρα, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο άτυχος 37χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, είχε συναντηθεί με τους τρεις 31χρονους εμπλεκόμενους, σε αγροτική περιοχή στον Ασώματο της Λέσβου.

Σκοπός της συνάντησής τους ήταν η διευθέτηση διαφοράς, που σχετιζόταν με δοσοληψία ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατά τη συνάντησή τους, δύο από τους τρεις δράστες χτύπησαν τον 37χρονο, σε σημείο που έχασε τις αισθήσεις του, ενώ παράλληλα ένας από αυτούς του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο και το ποσό των 50 ευρώ που είχε μαζί του.

Στη συνέχεια οι τρεις 31χρονοι φέρεται να να μετέφεραν και να εγκατέλειψαν τον άτυχο άντρα, μέσα στο όχημά του, στο σημείο που εντοπίστηκε.

Οι έρευνες της ασφάλειας της Μυτιλήνης και του τμήματος της Αγιάσου συνεχίζουν τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο ένας εκ των τριών δραστών συνελήφθη σήμερα, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της θανατηφόρας έκθεσης και της ληστείας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Για τα ίδια αδικήματα κατηγορούνται και οι δύο καταζητούμενοι. in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: