15 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις – Είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο κι άλλων γυναικών


 Όσο περνούν οι ώρες, ακόμα περισσότερα έρχονται στην επιφάνεια για τον παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κάνει το revenge porn... επάγγελμα. Δεν έχουν τέλος όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ένα εκ των παρουσιαστών των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο. Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεση πρώην συντρόφου του, άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου».
Η τραγουδίστρια Chrysa από το συγκρότημα OCEANDYST κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ μια ακόμα κοπέλα αποκάλυψε ότι την είχε παρενοχλήσει, αν και ήξερε ότι ήταν ανήλικη, στο καμαρίνι του.
Είχε φτιάξει «ειδικό» κανάλι

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να κάνει λόγο για «ατυχία» και «κακή συγκυρία», αλλά όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ότι δεν προχώρησε «μόνο» σε μια πράξη εκδίκησης, αλλά κάτι παραπάνω. Είχε «ειδικό» κανάλι όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο και, μάλιστα, από τις πρώτες μέρες της σχέσης όσον αφορά την κοπέλα για την οποία έγινε αρχικά γνωστή η δράση του.

Η ίδια αποδόμησε το καθόλου πειστικό αφήγημα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε τη δράση του παρουσιαστή, την οποία και ο ίδιος αναγκαστικά παραδέχτηκε.

Σε ανακοίνωσή του χθες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως δημοσίευσε εκδικητικό πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο σε μία κακή συγκυρία στη ζωή του, ενώ δείχνοντας να μην έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεων του, πρόσθεσε πως δεν είχε σκοπό ούτε να βλάψει, ούτε να προσβάλει, ούτε να ζημιώσει κανέναν.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες περιγραφές της πρώην συντρόφου του, όχι μόνο δεν έφταιγε η… κακιά στιγμή, όπως εκείνος λέει, αλλά το έκανε απολύτως συνειδητά και μάλιστα μεθοδευμένα.

 .in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: