15 Δεκεμβρίου 2021

Κοροναϊός – Πωλούν χλωρίνη ως θεραπεία για την Covid-19, τον HIV και τον καρκίνο


 Τα δύο πρόσωπα που προωθούν το επικίνδυνο χημικό σε Ελλάδα και Κύπρο, ο τρόπος δράσης τους και η σχέση τους με τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς
Τα χημικά από την ανάμειξη των οποίων παράγεται το MMS, όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος Χλωρίνη για αποτοξίνωση από το «μπόλι», αλλά και ως θεραπεία κατά του HIV, του αυτισμού, του καρκίνου και μιας σειράς από αυτοάνοσα νοσήματα πωλούν μέσω διαδικτύου ένας ιδιοκτήτης ακροδεξιού συνωμοσιολογικού site και ραδιοφωνικού σταθμού από την Καβάλα και ένας «ολιστικός σύμβουλος υγείας και πλούτου» από τη Λευκωσία.
Το επικίνδυνο χημικό, που άρχισε να χορηγείται ως φάρμακο από έναν αμερικανό πρώην σαϊεντολόγο πριν από δεκαπέντε χρόνια περίπου, υπό φυσιολογικές συνθήκες χρησιμοποιείται ως βιομηχανικό λευκαντικό και απολυμαντικό, ενώ έχει ενοχοποιηθεί για θανάτους και δηλητηριάσεις σε όλο τον κόσμο.

Πώς διακινείται η ουσία μέσα από ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα, τι απάντησαν τα δυο κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης σε δημοσιογράφο του in.gr που επικοινώνησε μαζί τους ως υποψήφια καταναλώτρια και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς;
Μια θαυματουργή (;) θεραπεία

«Ο Ανδρέας από τη Μόρφου, ετών 72, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος. Άρχισε το πρωτόκολλο 1 και στην 5η σταγόνα εξαφανίστηκε ο καρκίνος», διαβάζουμε στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας διακινείται το MMS στην Ελλάδα. Παρακάτω, μαθαίνουμε πως το ίδιο «θεραπευτικό πρωτόκολλο» σε συνδυασμό με κάποιο «ολιστικό πρόγραμμα», θεράπευσε έναν διαβητικό, μια γυναίκα που έπασχε από υπερθυρεοειδισμό, έναν άνδρα που υπέφερε από έρπητα ζωστήρα, αλλά και έναν άλλο που είχε οστεοαρθρίτιδα.
Φυσικά, δεν λείπει και η «μαρτυρία» της ανεμβολίαστης Μαρίας από τη Λευκωσία που χάρη στο MMS σταμάτησε να… μαγνητίζει, ένα πρόβλημα που απέκτησε επειδή «προφανώς να κόλλησε [sic] μεγάλες ποσότητες οξείδιο γραφενίου από εμβολιασμένους», όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα.
Χλωρίνη για… αποτοξίνωση
Σε τι συνίσταται αυτή η «θαυματουργή» θεραπεία; Το MMS (Miracle Mineral Solution ή ελληνιστί Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα) είναι ένα kit μέσω του οποίου οι «θεραπευόμενοι» παρασκευάζουν διοξείδιο του χλωρίου, αναμειγνύοντας χλωριώδες νάτριο και υδροχλωρικό οξύ. Το διοξείδιο του χλωρίου ένα βιομηχανικό λευκαντικό που μεταξύ άλλων χρησιμοποιείται για τον αποχρωματισμό του ξυλοπολτού, την απολύμανση νερού που πρηγουμένως ήταν επικίνδυνο προς πόση (σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις) και την απολύμανση κτιρίων.

Φωτογραφία του προϊόντος, όπως είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα
Η λήψη της δηλητηριώδους ουσίας γίνεται στο πλαίσιο «θεραπευτικών πρωτοκόλλων», με διαφορετικές δοσολογίες, βάσει του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, την ηλικία τους – υπάρχει πρωτόκολλο και για παιδιά – αλλά και τον βαθμό «εξοικείωσής τους» με την ουσία.

Παρά το γεγονός ότι οι πωλητές του MMS σε όλο τον κόσμο το διαφημίζουν ως μια θαυματουργή θεραπεία με ελάχιστες παρενέργειες, το σκληρό χημικό έχει κατηγορηθεί για χιλιάδες δηλητηριάσεις, αλλά και για οργανικές ανεπάρκειες και θανάτους σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η ουσία δεν είναι – προφανώς – εγκεκριμένη για ανθρώπινη κατανάλωση και σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, ήδη κλιμάκιο του ΕΟΦ διενεργεί έρευνα γύρω από τις συνθήκες διακίνησής της.
Το χρονικό της εισόδου του MMS στην ελληνική αγορά

Στην Ελλάδα, το MMS άργησε 15 χρόνια – όμως πλέον, φιλοδοξεί να βρει το (απελπισμένο) κοινό του. Ως κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική του καμπάνια εμφανίζεται ο Γ.Δ., ο ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του ακροδεξιού, συνωμοσιολογικού site «Σφαγή» και ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Καβάλα. Ο Γ.Δ. προωθεί το χημικό σε συνεργασία με τον Ν.Ν., έναν «ολιστικό σύμβουλο υγείας και πλούτου» από τη Λευκωσία, ο οποίος παρέχει την «ιατρική» σφραγίδα του για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του MMS.
Η πρώτη αναφορά του Γ.Δ. στο MMS γίνεται στις 10 Ιουνίου του 2021 μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο Rumble – μια «μη λογοκριμένη» εκδοχή του YouTube όπου έχει βρει καταφύγιο η διεθνής ακροδεξιά μετά την απόφαση της πλατφόρμας να αποσύρει βίντεο που περιλαμβάνουν fake news. Μιλώντας στο κοινό του, ο Γ.Δ. αναφέρει ότι παρήγγειλε την ουσία από τις ΗΠΑ και προαναγγέλλει την παρουσίασή της σε επόμενες εκπομπές.

Πράγματι, στις 17 Ιουνίου, σε εκπομπή με τίτλο «Σχολιασμός γεγονότων – MMS – Εμβόλια – Απόλυση Εμβολιασμένων», παρουσιάζει τον τρόπο προετοιμασίας και πίνει ένα ποτήρι νερό με τέσσερις σταγόνες από το διάλυμα μπροστά στην κάμερα. Στην περιγραφή του βίντεο, παραθέτει συνδέσμους μέσω των οποίων οι θεατές μπορούν να παραγγείλουν την ουσία. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό.

Όμως λίγο αργότερα η Ελλάδα αποκτά το δικό της e-shop. Και παρά το γεγονός ότι ο Γ.Δ. επιμένει ότι δεν έχει στόχο την άντληση κέρδους από την παρουσίαση του χημικού, υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν με το ηλεκτρονικό κατάστημα – με πρώτο από όλα το γεγονός ότι η διεύθυνση που αναγράφεται στην ιστοσελίδα ταυτίζεται με εκείνη του ραδιοφωνικού του σταθμού, «Radio Energy».

Στις 2 Νοεμβρίου, μετά τη δημιουργία του ελληνικού e-shop, φιλοξενούμενος στη διαδικτυακή εκπομπή του Γ.Δ., είναι και ο Ν.Ν., ένας κύπριος «ολιστικός σύμβουλος υγείας και πλούτου», με πτυχίο κτηνιατρικής από την Πολωνία και μετεκπαίδευση σε πολλαπλά σεμινάρια ομοιοπαθητικής, «νευρογλωσσικού προγραμματισμού» και διάφορων άλλων μορφών εναλλακτικής ιατρικής. Είναι η τρίτη του εμφάνιση στην εκπομπή, όμως για πρώτη φορά τοποθετείται ως ειδικός για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του MMS, δηλώνοντας μάλιστα ότι καταναλώνει το χημικό και ο ίδιος. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο συμμετοχές του σε βίντεο της «Σφαγής», με την τελευταία να πραγματοποιείται στις 8 Δεκεμβρίου.

Στα συγκεκριμένα βίντεο, ο Ν.Ν. παρουσιάζει στο κοινό τα «θεραπευτικά πρωτόκολλα» για διάφορες ασθένειες και καταστάσεις, με κυριότερη φυσικά την… αποτοξίνωση από το «μπόλι».

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα εμφανίζεται ένα αθηναϊκό τηλέφωνο επικοινωνίας, το οποίο συνδέεται με έναν ιδιότυπο εμφύλιο της αντιεμβολιαστικής ελληνικής ακροδεξιάς. Συγκεκριμένα, στις 27 Μαΐου του 2021, δηλαδή μήνες πριν την «πρεμιέρα» του MMS στην ελληνική αγορά, η ιδιοκτήτρια ενός «ελληνικού πατριωτικού ιστολογίου» που είχε αναρτήσει σειρά κειμένων εναντίον του Γ.Δ., κατήγγειλε ότι ο ίδιος την είχε καλέσει από τον συγκεκριμένο αριθμό, για να της ζητήσει να αποσύρει τα άρθρα της για το πρόσωπό του.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί για την προώθησή του διαλύματος στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονται να δημιουργούνται κάποια στιγμή στη διάρκεια του περασμένου Οκτωβρίου, δηλαδή μόλις λίγες ημέρες πριν τις πρώτες τοποθετήσεις του Ν.Ν. για το «Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα».



Το κανάλι του MMS στο Telegram

Όταν παρουσιάζουν το MMS, οι Γ.Δ. και Ν.Ν. φροντίζουν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν αποτελεί θεραπεία, αλλά «βοηθά τον οργανισμό να αυτοθεραπευτεί» από μια σειρά βαρύτατων ασθενειών – όμως δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που το προϊόν χαρακτηρίζεται ευθέως φάρμακο.

Στην κατηγορία «Συχνές Ερωτήσεις» του ηλεκτρονικού καταστήματος, αναφέρονται ως πιθανές παρενέργειες: «ναυτία, έμετος, πονοκέφαλος, διάρροια ή άλλη δυσφορία όπως υπερβολική κούραση», που όμως… διευκρινίζεται ότι οφείλονται στις «μεγάλες ποσότητες παθογόνων που θανατώνονται στο σώμα πιο γρήγορα από ό,τι το σώμα είναι σε θέση να αποβάλει τις τοξίνες που παράγουν τα νεκρά παθογόνα».

Ακόμη, οι καταναλωτές ενημερώνονται ότι «είναι συνήθως ένα σημάδι ότι η θεραπεία λαμβάνει χώρα». Το κείμενο καταλήγει ως εξής: «Σε μια άλλη σημείωση, οι προαναφερθείσες ενοχλήσεις ωχριούν μπροστά σε ορισμένες παρενέργειες της χημειοθεραπείας και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων» – μια αντιπαραβολή που μόνο ανησυχητική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στο βίντεο «Ο Δρ. Ν. Ν. μιλά στην Σφαγή και στον Γ.Δ. για την απάτη του Covid», εξάλλου, και οι δύο συμμετέχοντες υποστηρίζουν ότι οι χημειοθεραπείες δεν κάνουν τίποτα άλλο, πέρα από το να προξενούν βλάβες στο σώμα των ασθενών.
Η… παραγγελία του in.gr
Υπάρχουν δυο τρόποι να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι περισσότερες πληροφορίες για το MMS: είτε στέλνοντας e-mail στο site του Γ.Δ., όπου αναγράφεται ότι οι πολίτες μπορούν να ζητήσουν βοήθεια για «αποτοξίνωση από το μπόλι», είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που είναι αναρτημένη στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Το in.gr ακολούθησε και τις δυο διαδρομές μέσα από διαφορετικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζητώντας συμβουλές για τη χρήση του MMS για την αποτοξίνωση μιας υποτιθέμενης 65χρονης που είχε μόλις κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, και για τη θεραπεία ενός εξίσου ανύπαρκτου 7χρονου παιδιού από τον αυτισμό.

Το e-mail μας στην ιστοσελίδα «Σφαγή» απαντήθηκε – και με το παραπάνω. Η «Λίζα», η υποτιθέμενη αναγνώστρια, αναζητούσε βοήθεια για την «αποτοξίνωση» της μητέρας της από το «μπόλι». Χρήστης που υπέγραψε με τα στοιχεία του Γ.Δ., έσπευσε να της προτείνει το MMS και στη συνέχεια της έδωσε κυπριακό τηλέφωνο επικοινωνίας, το οποίο φέρεται να ανήκει στον Ν.Ν., για να επικοινωνήσει μαζί του μέσω Viber.

Εκεί, λογαριασμός με το όνομα και τη φωτογραφία του Ν.Ν. σύστησε για τη συγκεκριμένη περίπτωση το «Πρωτόκολλο 1» του MMS και, σε ερώτηση της «Λίζας» για αγορά του προϊόντος από φυσικό κατάστημα, έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν πουλά την ουσία.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, άφησε να εννοηθεί ότι σε περίπτωση που η «Λίζα» βρισκόταν στην Κύπρο, ενδεχομένως να μπορούσε να τη βοηθήσει.

Στη δεύτερη περίπτωση, της μητέρας που αναζητούσε θεραπεία για τον αυτισμό, δεν λάβαμε κάποια απάντηση, ενδεχομένως λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι σε βίντεο που είχε αναρτηθεί στο κανάλι της «Σφαγής» στο Rumble στις 2 Νοεμβρίου, ο Ν.Ν. πρότεινε συγκεκριμένο πρωτόκολλο θεραπείας για παιδιά, με τη σημείωση «αλλά καλύτερα να επικοινωνήσετε με ειδικό». Ωστόσο, έξι ημέρες μετά την επικοινωνία μας, σε νέο βίντεο προειδοποιεί αυστηρά κατά των «πειραματισμών» σε παιδιά και αποθαρρύνει από τη χρήση του πλην ελαχίστων, συγκεκριμένων εξαιρέσεων.
Από την άρνηση του Ολοκαυτώματος στην άρνηση του εμβολίου

Τι άλλο συνδέει τους Γ.Δ. και Ν.Ν.; Βάσει δυο βίντεο που αναρτήθηκαν στο προαναφερθέν κανάλι στο Rumble, και οι δυο υιοθετούν τη ρητορική των «Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών» – και κατ’ επέκταση των διαβόητων πια «Θεματοφυλάκων» – καλώντας τους Έλληνες να προχωρήσουν σε «ανάκληση αντιπροσώπευσης», συζητώντας για την «Πτώση της Καμπάλ» και δίνοντας «νομικές συμβουλές για covid, ναυτικό δίκαιο και καταπίστευμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ.Δ. αναφέρεται στη δράση των «Αυτοχθόνων» σε Α’ Πληθυντικό, ενώ έχει αναρτήσει στο κανάλι του στο Rumble βίντεο από διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Καβάλας στην οποία συμμετείχε. Στο βίντεο αυτό μπορεί κανείς να ακούσει τους διαμαρτυρόμενους να δηλώνουν στους έκπληκτους υγειονομικούς ότι «επικαλούνται το Άρθρο 120 του Συντάγματος».

Νεοναζιστικές αναρτήσεις εμφανίζονται ανά τακτά διαστήματα στο κανάλι της «Σφαγής» στο Telegram

Στις ιστοσελίδες και τα κανάλια που διατηρεί σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, ακροδεξιά ρητορική και συνωμοσιολογία συνυπάρχουν αρμονικά, σε ένα «πάντρεμα» που θυμίζει τις συζητήσεις στα αμερικανικά social media, λίγο πριν την εισβολή στο Καπιτώλιο. Επίπεδη Γη, QAnon, Ανουνάκι, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Αντικατάσταση Πληθυσμών, επιστροφή του Τραμπ ως σωτήρα των λαών από την παιδοφιλική και παιδοκτονική ελίτ… όποια θεωρία συνωμοσίας και αν σκέφτεστε, βρίσκει τη θέση της στις αναρτήσεις του. Και πίσω από όλα αυτά τα σατανικά σχέδια κρύβονται πάντα οι… μασόνοι και οι Εβραίοι, σε ένα ρεσιτάλ ακραίων αντισημιτικών και νεοναζιστικών διατυπώσεων. Σε δημοσιεύσεις από το κανάλι της «Σφαγής», δεν διστάζει να δηλώσει ευθέως ότι το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη ποτέ, υιοθετώντας ορισμένες από τις αγαπημένες αντιλήψεις της αμερικανικής «εναλλακτικής δεξιάς».

Αυτού του είδους η αμερικανοτραφής εθνικιστική συνωμοσιολογία φαίνεται πως έγινε και η αφορμή για την εισαγωγή του «Θαυματουργού Ορυκτού Διαλύματος» στην Ελλάδα. Άλλωστε, την αποτελεσματικότητα του χημικού είχε εμμέσως πλην σαφώς διαφημίσει στις αρχές της πανδημίας και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο επικαλείται σε τακτική βάση στα βίντεό του ο Γ.Δ..

Ο «αρχιεπίσκοπος» του MMS, Μαρκ Γκρένον που ίδρυσε Εκκλησία προκειμένου να διακινεί την ουσία στις ΗΠΑ παρακάμπτοντας τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων
Δηλητηριάσεις και θάνατοι
Στα περίπου 15 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από όταν το MMS «εφευρέθηκε» από τον Τζιμ Χαμπλ, έναν πρώην σαϊεντολόγο που υποστηρίζει ότι είναι… θεός ηλικίας ενός δισεκατομμυρίου ετών με καταγωγή από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, η ουσία έχει προλάβει να ταξιδέψει ξανά και ξανά από τη μία άκρη του πλανήτη στην άλλη.

Πριν την εμφάνιση του κοροναϊού, που έφερε το MMS εκ νέου στη «μόδα», δυστυχώς είχε γνωρίσει επιτυχία ως «φάρμακο» κατά του αυτισμού, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα σε χώρες όπως η Βρετανία, όπου και προκάλεσε πολύ βαριές παρενέργειες σε παιδιά.
Στις ΗΠΑ, από το 2014 μέχρι το 2020 είχαν καταγραφεί περισσότερα από 16.000 περιστατικά δηλητηριάσεων, περίπου 2.500 εκ των οποίων αφορούσαν παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ ένα 6χρονο κορίτσι με αυτισμό νοσηλεύτηκε με ηπατική ανεπάρκεια μετά τη λήψη του το 2017. Το MMS έχει ενοχοποιηθεί για τον θάνατο τουλάχιστον δυο αμερικανών πολιτών, ενώ τα μέλη της οικογένειας Γκρένον, που είχαν ιδρύσει… Εκκλησία ειδικά για τη διακίνησή του στις ΗΠΑ, συνελήφθησαν το 2020 και αντιμετωπίζουν κατηγορίες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε ισόβια κάθειρξη.

Στην Αργεντινή, ο Αντρέας Κάλκερ, ένας από τους κύριους διακινητές της ουσίας – τον οποίο, παρεμπιπτόντως, κατονομάζει ως μια εκ των πηγών του ο Γ.Δ.-, συνελήφθη τον Αύγουστο του 2020 κατηγορούμενος για τον θάνατο ενός πεντάχρονου αγοριού από πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια που βρισκόταν σε συμφωνία με τις επιπτώσεις δηλητηρίασης από διοξείδιο του χλωρίου. Στην ίδια χώρα έχει χάσει τη ζωή του μετά από κατανάλωση MMS και ένας 51χρονος άνδρας.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: