28 Δεκεμβρίου 2021

Αρνητικός ο ΠΑΟΚ στα νέα μέτρα για τα γήπεδα


 Σήμερα θα γίνει στην Super League σύσκεψη για την λήψη αποφάσεων στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σχετικά με την προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ θα είναι αρνητική και συνοψίζεται από τα εξής επιχειρήματα.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θεωρεί πως πρόκειται για  μέτρα που κινούνται σε λανθασμένη κατεύθυνση, με τιμωρητική διάθεση απέναντι σε φιλάθλους, αρκετοί εκ των οποίων πήραν την απόφαση να εμβολιαστούν προκειμένου να καταστεί δυνατό να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας και να παρακολουθούν την ομάδα τους.
Εφόσον η κατάσταση της πανδημίας επιτάσσει αυστηρότερα μέτρα, το κοινωνικά δίκαιο και εφαρμόσιμο μέτρο θα ήταν μειωμένη παρουσία, αλλά σε ποσοστό τουλάχιστον 30% της χωρητικότητας ανά θύρα, ώστε και οι αποστάσεις να τηρούνται και οι έλεγχοι να διευκολυνθούν, αλλά και τουλάχιστον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας -πλήρως εμβολιασμένοι- να μην αντιμετωπιστούν τιμωρητικά. Στην πράξη είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να βρουν έναν δίκαιο τρόπο ώστε με 1000 εισιτήρια να εξυπηρετήσουν όσους δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση τους.

Ν. Καραμητρούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: