22 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οικογενειακή φίλη η κοπέλα που έκανε τη νέα καταγγελία – Ανακάλυψε τώρα το βίντεο


O ικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι η νέα κοπέλα που τον καταγγέλλει ότι δημοσίευσε σε ιστοσελίδα με πορνογραφικο υλικό, βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές.

Μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε ότι οικογενειακή φίλη του τηλεπαρουσιαστή έχει πέσει επίσης θύμα του, καθώς ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

«Ήρθα σε επαφή με μία κοπέλα η οποία ήταν σε πολύ χάλια κατάσταση, όπου έχει μία καινούργια καταγγελία για τον κ. Παναγιωτόπουλο, το κύριος σε εισαγωγικά, έχει ανεβάσει βίντεο πάλι και φωτογραφίες της συγκεκριμένης κοπέλας σε site με τέτοιο περιεχόμενο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

 «Το ανακάλυψε τώρα μετά την καταγγελία που υπήρχε. Σε αυτήν την περίπτωση είναι ακόμα πιο σοβαρή η κατάσταση να ξέρετε, είχε και οικογενειακή, φιλική σχέση. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία, θα υποβάλλουμε μήνυση και θα διαταχθούν από ‘κει και πέρα τα λοιπά νόμιμα», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: