14 Δεκεμβρίου 2021

Αντώνης Κανάκης: Η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται «δεν γνώριζε;» για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου


M ια αλλιώτικη εκπομπή από τις συνηθισμένες ήταν αυτή των Ράδιο Αρβύλα η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/12). Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς, βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 όχι για να σατιρίσουν τα κακώς γενόμενα και την επικαιρότητα αλλά για να μιλήσουν για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε μεταξύ άλλων να απαντήσει σε όσους αναρωτιούνται «μα καλά, είναι δυνατόν να μην γνώριζε;» τι συμβαίνει με τον συνεργάτη του αφού η υπόθεση ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια.

Οργισμένος, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε. «Θέλουμε να μην υπάρχει ούτε κατά διάνοια αυτό στο μυαλό τους. Δεν αρκεί ότι ο ίδιος είπε ότι δεν γνωρίζαμε. Δεν αρκεί ότι το είπε η ίδια η κοπέλα. Πιστεύει κανένας ότι μπορεί να είμαστε τόσο υποκριτές ώστε να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο και να κάνουμε τέτοιες εκπομπές; Αν υπάρχει έστω ένας που το πιστεύει φοβάμαι ότι δεν είναι γονιός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι και παγώνει το αίμα σου: “αν συμβαίνει στο παιδί μου! στο κορίτσι μου!”» είπε ο παρουσιαστής και χτύπησε το χέρι στο γραφείο αφού δεν μπορούσε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στη δική του κόρη.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο Αντώνης Κανάκης αναρωτήθηκε: «Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;»

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής αν και ο Αντώνης Κανάκης αναφερόταν στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δεν διατύπωσε ούτε μια φορά το όνομα του. 

 .newsbeast.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: