14 Δεκεμβρίου 2021

Μητέρα καταγγέλλει ότι απειλείται από τον αρνητή σύζυγό της: Μου είπε αν εμβολιάσω τα παιδιά θα με σκοτώσει


 Έκλεισα κρυφά ραντεβού για εμβολιασμό, χωρίς να ξέρω αν με καλύπτει ο νόμος»

Απειλές από τον αρνητή και αντιεμβολιαστή σύζυγό της φέρεται να δέχεται μητέρα που θέλει να εμβολιάσει τα παιδιά της, 5 και 7 ετών, για τον κορονοϊό. Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, ο σύζυγός της φέρεται να της είπε ότι αν κάνει το εμβόλιο στα παιδιά θα τη σκοτώσει.

«Δεν είμαστε εν διαστάσει. Βέβαια από τότε με το θέμα του κορονοϊού άρχισαν πολλά θέματα, φαντάζομαι σε πολλές οικογένειες. Και τώρα μου είπε πως αν τα παιδιά τα εμβολιάσω θα με σκοτώσει», κατήγγειλε, συγκεκριμένα, η μητέρα των δύο ανήλικων στο Mega.

«Εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη. Έχω δύο παιδιά στο νήπιο και στο δημοτικό. Έχω πρόβλημα διότι ο σύζυγος είναι αρνητής και αντιεμβολιαστής και ο νόμος δε με καλύπτει όσον αφορά ότι εγώ θέλω να εμβολιάσω τα παιδιά μου», αναφέρει.

«Ο παιδίατρος μας είναι κάθετος ότι πρέπει να εμβολιαστούμε κι ότι έχουν αργήσει ήδη τα παιδιά να εμβολιαστούν.
-Τι απαντά ο άντρας σας στον παιδίατρο;
Τίποτα, (ο σύζυγος) μου είπε ότι τα παιδιά δεν θα εμβολιαστούν», συμπληρώνει η μητέρα.

Ο άνδρας φέρεται να απειλεί και την ίδια του τη μητέρα να μην εμβολιαστεί. «Όχι δεν την εμβολιάζει τη μαμά του. Με πήρε η πεθερά μου και μου είπε ότι “κι εμένα θα με σκοτώσει αν εμβολιαστώ. Άρα η πεθερά μου θα πάει κρυφά τώρα να το κάνει. Είναι εντελώς ανεμβολίαστη με προβλήματα καρδιάς και με χειρουργείο πρόσφατο της είπε “δεν θα εμβολιαστείς ούτε εσύ”», λέει η μητέρα των ανήλικων.

«Έκλεισα κρυφά ραντεβού για τα παιδιά»

Η μητέρα αποφάσισε να κλείσει το ραντεβού για τα παιδιά χωρίς να γνωρίζει αν την καλύπτει ο νόμος σε περίπτωση που ο σύζυγος κινηθεί νομικά, καθώς, όπως αναφέρει, χρειάζεται η συγκατάθεση και των δύο γονέων.

«Υποτίθεται λέει θέλει τη συγκατάθεση και των δύο γονέων, εγώ το έκανα από μόνη μου άρα στην ουσία έχω παρανομήσει. Δηλαδή εγώ τα δήλωσα τα παιδιά μου για τις 29 Ιανουαρίου αλλά θα είναι και η ημερομηνία που θα αναγκαστώ να του το πω», αναφέρει η μητέρα των παιδιών.

Ο σύζυγος της γυναίκας είναι, όπως η ίδια λέει, εκ πεποιθήσεως αρνητής τόσο του εμβολίου όσο και του ιού. «Η άποψή του είναι ότι εκείνοι που πιστεύουν στον Θεό, δε θα νοσήσουν. Θεωρεί ότι θα πεθάνουμε οι εμβολιασμένοι και θα μείνουνε αυτοί όλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί. Όταν θα του το πω, θα γίνει μεγάλη ιστορία και δε θα είμαι κατοχυρωμένη για το αν έκανα το σωστό. Φοβάμαι όμως αν ο νόμος εμένα μου λέει ότι σαν μαμά έχεις κάθε δικαίωμα να τα εμβολιάσεις ακόμα κι αν ο πατέρας δε θέλει», σημειώνει η μητέρα.

 .newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: