18 Δεκεμβρίου 2021

«Λαβωμένος» για ένα θετικό κλείσιμο του πρώτου γύρου ο Δίας στην Περίσταση

Να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος όπως ακριβώς τον ξεκίνησε, με τον ιδανικότερο τρόπο επιθυμεί ο Δίας Δίου ο οποίος φιλοξενείται το απόγευμα του Σαββάτου (18/12 – 15:00) από την ΑΕ Περίστασης σε αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Δίας είναι υποχρεωμένος να παραταχθεί σε ένα ακόμη παιχνίδι «κουτσουρεμένος»  αφού επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας (οι ίδιοι με την περασμένη αγωνιστική) αδυνατούν να δώσουν το παρόν στην αυριανή αναμέτρηση, με τον Παναγιώτη Σαρπότα να διαθέτει ένα γεμάτο απουσιολόγιο αλλά και την πίστη ότι ο Δίας θα κάνει σωστά του δουλειά του απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος ΑΕ Περίστασης.

Υπενθυμίζεται πως ο Δίας Δίου βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 24 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Περίστασης στην 14η έχοντας συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς.

Ο τεχνικός της ομάδας μας δε μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αυριανού αγώνα στους μακροχρόνια απόντες Κατσαρό, Παπαδόπουλο και Σιτμαλίδη, στους Νίκο Καραθάνο, Αράπη και Καρανικόλα οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα αναρρώνοντας από τον κορονοϊό, καθώς και στον τραυματία Πεΐδη.  

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση:

Παπανικολάου, Α. Καραίσκος, Λαζαρίδης, Νίκου, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Σπυριδόπουλος, Τσαούσης, Καλουσίδης, Χ. Καραθάνος, Παγωνίδης, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Δ.Καραμήτρος, Αμανατίδης, Μανίκας, Κυπαρίσσης, Ν.Καραμήτρος.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Σεσέντος με α’ βοηθό τον κ. Σκαμπαρδώνη και β’ βοηθό την κα. Κουρινιώτη.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: