3 Ιανουαρίου 2022

Γέννησε στο αεροπλάνο και πέταξε το μωρό της στον κάδο της τουαλέτας


Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου στον Μαυρίκιο μπήκαν στο αεροπλάνο που μόλις είχε προσγειωθεί και είχε αδειάσει από επιβάτες για να κάνουν έναν καθιερωμένο έλεγχο ως είθισται.

Τότε μέσα στην τουαλέτα πρόσεξαν πολλά ματωμένα χαρτιά στον κάδο και αυτό τους κίνησε την περιέργεια. Ψάχνοντας βαθύτερα στον κάδο ανακάλυψαν ένα νεογέννητο μωράκι το οποίο κάποιος είχε πετάξει.

Ήταν γυμνό, πεινούσε και μόλις κατάλαβε ανθρώπινη παρουσία δίπλα του άρχισε να κλαίει. Οι άνθρωποι τα έχασαν και το πρώτο πράγμα που προσπάθησαν να κάνουν ήταν να του εξασφαλίσουν λίγο γάλα να πιεί.

Στις αρχές της χώρας σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί εντόπισαν και εξέτασαν έναν έναν τους επιβάτες της πτήσης που είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Sir Seewoosagur Ramgoolam» του Μαυρίκιο.

Πως την εντόπισαν

Δεν άργησαν να εντοπίσουν μια 20χρονη γυναίκα από τη Μαδαγασκάρη, την οποία και προσήγαγαν και ανέκριναν. Η γυναίκα αρχικά αρνιόταν ότι γέννησε και ότι είχε παιδί μέχρι που την εξέτασε γιατρός και αποφάνθηκε ότι η συγκεκριμένη, γέννησε πρόσφατα.

Τότε η γυναίκα που εργάζεται στον Μαυρίκιο, παραδέχτηκε τα πάντα στους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Μόλις πάρει εξιτήριο θα της απαγγελθούν κατηγορίες για εγκατάλειψη νεογέννητου. Τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

 in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: