27 Ιανουαρίου 2022

Σύζυγος ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης: «Δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω»

Σύζυγος ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης: «Δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω»

Η υπόθεση του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης, έχει συγκλονίσει. Η σύζυγός του πάντως τον στηρίζει, δηλώνοντας πως «δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω» και ότι τον περιμένει να γυρίσει κοντά της.

«Λέγονται και δεν ισχύει τίποτα. Εγώ στηρίζω τον άντρα μου από την πρώτη στιγμή. Δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω. Περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές και θλίβομαι για εκεί που είναι τώρα. Δεν είναι κοντά μας. Θα τον περιμένω μέχρι να γυρίσει. Πιστεύω στην αθωότητά του και ελπίζω να είναι γρήγορα κοντά μου», ανέφερε η σύζυγος του ιερέα σε δήλωσή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

«Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι» υποστήριξε νωρίτερα σήμερα με δήλωσή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο ιερέας από τα Κάτω Πατήσια.

«Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου. Δεν την βίασα, όπως με κατηγορεί, γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός υμένας. Οι χώροι που κατηγορούμαι ότι τη βίασα, φέρουν τζαμαρίες και κλειδιά έχουν έξι άνθρωποι. Κανείς ποτέ δεν αντιλήφθηκε τίποτα; Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στο λόγο της. Όμως, η ανήλικη δεν έχει πειραχθεί και το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει» ανέφερε ο κατηγορούμενος ιερέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: