27 Ιανουαρίου 2022

Booking.com: Το Ναύπλιο ανάμεσα στις πιο φιλόξενες πόλεις του 2022

 Ποιοι άλλοι προορισμοί συμπληρώνουν την κορυφαία δεκάδα παγκοσμίως

Booking.com: Το Ναύπλιο ανάμεσα στις πιο φιλόξενες πόλεις του 2022

Τη λίστα με τις πιο φιλόξενες πόλεις στον κόσμο για το 2022 δημοσίευσε η Booking.com, βάσει των βραβείων Traveller Review Awards 2022, ανάμεσα στις οποίες συναντάται και το αρχοντικό Ναύπλιο. Για όσους αναζητούν κάτι πραγματικά ξεχωριστό, λοιπόν, για να βιώσουν στα μελλοντικά τους ταξίδια, η Booking.com αποκαλύπτει τις 10 πιο φιλόξενες πόλεις στη Γη για το 2022.

Η πλατεία στο Ναύπλιο
poster
  
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Από αποδράσεις σε νησιά εκτός ραντάρ, ιστορικές πόλεις και αρχιτεκτονικά θαύματα μέχρι παρθένες ορεινές αποδράσεις, οι 10 προορισμοί του φετινού έτους επιλέχθηκαν για να προσφέρουν σταθερά εξαιρετική φιλοξενία, όπως αποδεικνύεται από περισσότερες από 232 εκατομμύρια επαληθευμένες κριτικές από πραγματικούς ταξιδιώτες της Booking.com. Είτε πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον διαμονή σε φάρμα, μια απομονωμένη βίλα, ένα άνετο B&B ή ένα όμορφο boutique ξενοδοχείο, η Booking.com έχει εμφανίσει ένα μοναδικά εξαιρετικό μέρος διαμονής σε κάθε έναν από τους πιο φιλόξενους προορισμούς φέτος για να το κάνει ευκολότερο για όλους να εξερευνήσουν τη γκάμα των φιλόξενων, μοναδικών εμπειριών που προσφέρονται σε καθέναν προορισμό από αυτούς ξεχωριστά.

Το Παλαμήδι στο Ναύπλιο

Ναύπλιο: Μία από τις πιο φιλόξενες πόλεις για το 2022

Το Ναύπλιο είναι η μοναδική ελληνική πόλη που συμπεριλήφθηκε στη λίστα της Booking.com με τις πιο φιλόξενες πόλεις στον κόσμο για το 2022, για το οποίο η δημοφιλής πλατφόρμα αναφέρει ότι πρόκειται για «μια παραθαλάσσια πόλη στο ανατολικό τμήμα της Πελοποννησιακής χερσονήσου, που ξεχωρίζει για τη γοητεία και την ομορφιά της, ενώ βρίσκεται μόλις δύο ώρες δυτικά της Αθήνας». Το Ναύπλιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να αποφύγουν το πλήθος των ξένων τουριστών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ προσφέρει εικόνες γεμάτες με εκπληκτική αρχιτεκτονική και ιστορικά μνημεία για εξερεύνηση που γεμίζουν το χρόνο με τον πιο ευχάριστο και απολαυστικό τρόπο.

Σοκάκι στο Ναύπλιο

Επιπλέον, στο άρθρο αναφέρεται ότι μια πεζοπορία στο κάστρο του Παλαμηδίου θα προσφέρει στους επισκέπτες εκπληκτική θέα στο λιμάνι της πόλης, ενώ για όσους θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της διαμονής σε ένα από τα γοητευτικά, νεοκλασικά αρχοντικά κτίρια της όμορφης πόλης δεν έχουν παρά να επιλέξουν το φιλόξενο boutique Aetoma Hotel. Μια πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής, το πρώην αρχοντικό του 18ου αιώνα έχει ανακαινιστεί με αγάπη για να διατηρηθούν οι αυθεντικές λεπτομέρειες του κτιρίου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Booking.com: Η λίστα με τις πιο φιλόξενες πόλεις στον κόσμο

Ματέρα, Ιταλία

Στην κορυφή της λίστας της Booking.com με τις πιο φιλόξενες πόλεις παγκοσμίως για το 2022 βρέθηκε η Ματέρα η άγνωστη πόλη του νότου στην Ιταλία, με το Μπλεντ στη Σλοβενία να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και την Taitung City στην Ταϊβάν στην τρίτη. Στην τέταρτη θέση συναντάται το δικό μας Ναύπλιο, ενώ η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από το Τολέδο στην Ισπανία.

Το Monte Verde στη Βραζιλία, η Μπριζ -γνωστή και ως Βενετία του Βορρά– στο Βέλγιο και η Nusa Lembongan στην Ινδονησία ακολουθούν στην έκτη, έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα. Μία θέση πριν την τελευταία βρίσκεται η Ponta Delgada στις Αζόρες, στην Πορτογαλία, ενώ την κορυφαία δεκάδα ολοκληρώνει η πόλη Hoi An στο Βιετνάμ.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: