22 Μαρτίου 2022

Συντάξεις Απριλίου 2022: Ποιοι θα πληρωθούν πριν την 25η Μαρτίου


Tο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων έκανε γνωστό  ο e-ΕΦΚΑ, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα και στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, ορισμένοι συνταξιούχοι θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό τις συντάξεις την παραμονή της 25ης Μαρτίου, καθώς η επίσημη ημέρα πληρωμής είναι η Δευτέρα 28 Μαρτίου και η προηγούμενη εργάσιμη ημέρα που μπαίνουν οι συντάξεις στους λογαριασμούς το απόγευμα είναι η Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: