26 Απριλίου 2022

ΚΚΕ: «Ο κ. Μητσοτάκης να βρει ιδέες για το Τατόι στις προτάσεις κατοίκων και φορέων – Δεν χρειάζονται πρίγκιπες»


 Όλα τα άλλα παραπέμπουν σε επιχειρηματική εκμετάλλευση - με όποια «βιτρίνα» κι αν εμφανιστεί - και αξιοποίηση για «λίγους και εκλεκτούς», μακριά από τις λαϊκές ανάγκες, σημείωσε ο Περισσός.

«Αν ο κύριος Μητσοτάκης ήθελε πραγματικά ιδέες για το κτήμα Τατοΐου, δεν ήταν ανάγκη να τις αναζητήσει στη Σκωτία και σε συναντήσεις με πρίγκιπες», σημειώνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Σκωτία και την συνάντησή του με τον Πρίγκιπα Κάρολο, με τον οποίο θα συζητήσει και το θέμα της μελλοντικής αξιοποίησης του κτήματος Τατοΐου.

Όπως τονίζει ο Περισσός, ο πρωθυπουργός «θα μπορούσε να τις βρει (σ.σ. ιδέες) στις προτάσεις των κατοίκων και των μαζικών φορέων της περιοχής, που εδώ και χρόνια διεκδικούν την αξιοποίηση του κτήματος προς όφελος του λαού όλου του Λεκανοπεδίου, μαζί με την αποκατάσταση και προστασία του παρακείμενου δάσους».

«Όλα τα άλλα παραπέμπουν σε επιχειρηματική εκμετάλλευση – με όποια ‘βιτρίνα’ κι αν εμφανιστεί – και αξιοποίηση για ‘λίγους και εκλεκτούς’, μακριά από τις λαϊκές ανάγκες, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα, παρουσιάζοντας το σχετικό σχέδιο», καταλήγει το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του..in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: