26 Απριλίου 2022

Πάσχα στον Τόπο μας”: Η πασχαλινή δράση που υλοποίησαν από κοινού Επιμελητήριο και Π.Ε Πιερίας “αγκαλιάστηκε” από επαγγελματίες και καταναλωτές


 Χατζηχριστοδούλου: “Πάσχα στον Τόπο μας” σημαίνει στηρίζουμε τους επαγγελματίες του τόπου μας και επιβραβεύουμε τους πελάτες μας” 

Μέσα από τη δράση “Πάσχα στον Τόπο μας”, για ακόμη μία χρονιά, το Επιμελητήριο και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επιβράβευσαν τους καταναλωτές που επέλεξαν να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές στην τοπική αγορά. 


Τσουρέκι, λαμπάδα και σοκολατένιο αυγό περιείχε το δώρο που πρόσφεραν από κοινού το Επιμελητήριο και η Π.Ε Πιερίας σε όσους προσκόμιζαν αποδείξεις άνω των 25 ευρώ, από τις αγορές τους, στα καταστήματα της Πιερίας, στο ειδικό περίπτερο που είχε στηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη. 



Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης, προσφέρθηκαν δώρα σε επαγγελματίες των τριών δήμων της Πιερίας τους οποίους επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. 


“Ανταλλάξαμε δώρα και ευχές με τα μέλη μας στα οποία προσφέραμε το καθιερωμένο πλέον πασχαλινό δώρο από κοινού με την Π.Ε Πιερίας. Για το Επιμελητήριο “Πάσχα στον Τόπο μας”, σημαίνει στηρίζουμε την τοπική μας αγορά και επιβραβεύουμε τους πελάτες μας με τους οποίους έχουμε οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης” ανέφερε στο περιθώριο των επισκέψεών του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση αγκαλιάστηκε από επαγγελματίες και καταναλωτές ενώ για την επιτυχία της και την άψογη υλοποίησή της συνέβαλαν καθοριστικά όλα τα μέλη του Δ.Σ καθώς και τα στελέχη του Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: