7 Ιουνίου 2022

Το ανέκδοτο της ημέρας!


 Πάει ο Θανάσης σε ένα ακριβό εστιατόριο κι έρχεται ο σερβιτόρος να του πάρει παραγγελία.

 «Για να δούμε τι καλό έχει ετοιμάσει σήμερα ο σεφ» και μυρίζει το πουκάμισο του σερβιτόρου. «Αααα σήμερα έχετε κοκκινιστό μοσχαράκι. Βάλτε μου μια μερίδα». λέει ο Θανάσης 

Ο σερβιτόρος έπαθε πλάκα, μπράβο μύτη ο τύπος σκέφτηκε! Την επόμενη μέρα ο Θανάσης ξαναμυρίζει το πουκάμισο του σερβιτόρου και καταλαβαίνει πως το πιάτο της ημέρας είναι μουσακάς και παραγγέλνει έναν. 

Μετά από δύο μέρες ξαναμυρίζει το πουκάμισο και παραγγέλνει ντολμάδες. Αυτό γινόταν σχεδόν κάθε μέρα, μύριζε το πουκάμισο του σερβιτόρου και καταλάβαινε τι είχαν μαγειρέψει. Ο σερβιτόρος είχε εκνευριστεί και διηγήθηκε μια μέρα στη γυναίκα του την Κική αυτό το περιστατικό. 

Η Κική έβαλε τα γέλια, πήρε το πουκάμισο του άντρα της και το έτριψε στο επίμαχο σημείο της, λέγοντας: «Για να δούμε τώρα τι θα πει ο πελάτης!»

 Το μεσιμέρι λοιπόν ξαναπάει ο Θανάσης στο εστιατόριο και μυρίζει το πουκάμισο του σερβιτόρου, το ξαναμυρίζει και λέει: «Μα αν είναι δυνατόν, τόσο καιρό έρχομαι για φαγητό και δεν ήξερα ότι είσαι ο άντρας της Κικής!!!»

Πάει ο Θανάσης σε ένα ακριβό εστιατόριο κι έρχεται ο σερβιτόρος να του πάρει παραγγελία. «Για να δούμε τι καλό έχει ετοιμάσει σήμερα ο σεφ» και μυρίζει το πουκάμισο του σερβιτόρου. «Αααα σήμερα έχετε κοκκινιστό μοσχαράκι. Βάλτε μου μια μερίδα». λέει ο Θανάσης Ο σερβιτόρος έπαθε πλάκα, μπράβο μύτη ο τύπος σκέφτηκε! Την επόμενη μέρα ο Θανάσης ξαναμυρίζει το πουκάμισο του σερβιτόρου και καταλαβαίνει πως το πιάτο της ημέρας είναι μουσακάς και παραγγέλνει έναν. Μετά από δύο μέρες ξαναμυρίζει το πουκάμισο και παραγγέλνει ντολμάδες. Αυτό γινόταν σχεδόν κάθε μέρα, μύριζε το πουκάμισο του σερβιτόρου και καταλάβαινε τι είχαν μαγειρέψει. Ο σερβιτόρος είχε εκνευριστεί και διηγήθηκε μια μέρα στη γυναίκα του την Κική αυτό το περιστατικό. Η Κική έβαλε τα γέλια, πήρε το πουκάμισο του άντρα της και το έτριψε στο επίμαχο σημείο της, λέγοντας: «Για να δούμε τώρα τι θα πει ο πελάτης!» Το μεσιμέρι λοιπόν ξαναπάει ο Θανάσης στο εστιατόριο και μυρίζει το πουκάμισο του σερβιτόρου, το ξαναμυρίζει και λέει: «Μα αν είναι δυνατόν, τόσο καιρό έρχομαι για φαγητό και δεν ήξερα ότι είσαι ο άντρας της Κικής!!!»

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/anekdoto-poukamiso/

Δεν υπάρχουν σχόλια: