12 Ιουνίου 2022

Φουλ του… Χ στο Nations League: Ισόπαλο το Αγγλία – Ιταλία (0-0) – Δεν κατάφεραν να νικήσουν Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία

 

Φουλ του… Χ στο Nations League: Ισόπαλο το Αγγλία – Ιταλία (0-0) – Δεν κατάφεραν να νικήσουν Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία
Αγγλία και Ιταλία έμειναν στο 0-0 για την 3η αγωνιστική στη League A του Nations League. Ολλανδία (2-2 με Πολωνία), Γερμανία (1-1) με Ουγγαρία και Βέλγιο (1-1) δεν κατάφεραν να πάρουν νίκες.

Αγγλία και Ιταλία αναμετρήθηκαν στο «Μολινό» για την 3η αγωνιστική της League A του Nations League, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες (0-0).

Έτσι, οι Ιταλοί, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, προπορεύονται στον 3ο όμιλο με 5 βαθμούς, με τους Άγγλους να βρίσκονται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς και χωρίς νίκη ακόμη στον όμιλο.

Η Ολλανδία ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Πολωνία για τον 4ο όμιλο και βρίσκεται στην κορυφή με 7 βαθμούς, αφήνοντας τους Πολωνούς στους 4 βαθμούς.

Η Πολωνία προηγήθηκε με τον Κας στο 18′, ενώ ο Ζιελίνσκι σημείωσε το 0-2 στο 49′. Οι Ολλανδοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν μέσα σε 3 λεπτά. Ο Κλάασεν μείωσε σε 1-2 στο 51′ και στο 54′ ο Ντάμφρις έκανε το 2-2. Μάλιστα, η ομάδα του Φαν Χάαλ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις, αλλά ο Ντεπάι αστόχησε σε πέναλτι.

Το Βέλγιο κρατούσε τη νίκη στα χέρια του απέναντι στην Ουαλία χάρη σε γκολ του Τίλεμανς στο 51′, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 87′ από τον Τζόνσον, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Ουκρανία, η Ιρλανδία πέτυχε την πρώτη της νίκη στον 1ο όμιλο της League B και, μάλιστα, με άκρως εμφατικό τρόπο επικρατώντας με 3-0 της Σκωτίας.

Στο Τόρσαβν, τα Νησιά Φερόε επικράτησαν με 2-1 της Λιθουανίας και μετά από δύο σερί ήττες πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο» απέναντι στο συγκρότημα του Βάλντας Ιβανάουσκας, που δεν έχει ούτε βαθμό μετά από τρεις αγώνες στον 1ο όμιλο της League C.

Αναλυτικά τα  αποτελέσματα

League A

Αγγλία – Ιταλία 0-0

Ολλανδία – Πολωνία 2-2

Ουαλία – Βέλγιο 1-1

Ουγγαρία – Γερμανία 1-1

League B

Ουκρανία – Αρμενία 3-0

Ιρλανδία Σκωτία 3-0

Μαυροβούνιο – Βοσνία 1-1

Ρουμανία – Φινλανδία 1-0

League C

Νήσοι Φερόε – Λιθουανία 2-1

Λουξεμβούργο – Τουρκία 0-2

Ακολουθήστε το in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: