15 Ιουλίου 2022

ΤΣΙΠΡΑ: Ψάχνει ο κόσμος να βρει τα 600αρια, βρίσκει εικοσάρικα και τριαντάρια και τρελαίνεται.


 O Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «απάτη pass» και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει ένα «γενναίο πρόγραμμα στήριξης»Ειδική αναφορά για το Power Pass και τις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περιοδεία του στην Άμφισσα.

Εξοργίζεται περισσότερο

Ειδικότερα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «απάτη pass» και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει ένα «γενναίο πρόγραμμα στήριξης».

«Ψάχνει ο κόσμος να βρει τα 600αρια, βρίσκει εικοσάρικα και τριαντάρια και τρελαίνεται. Εξοργίζεται ακόμα περισσότερο. Είναι πιο έντιμο, πιο τίμιο, να έλεγε αυτά θα δώσουμε» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι αυτό το πράγμα στην Ελλάδα πια, τα πάντα είναι επικοινωνία, τα πάντα να’ ναι μία ωραία φούσκα. Κάποια στιγμή αυτή η επικοινωνία τελειώνει, ο κόσμος βλέπει τον λογαριασμό. Ό,τι και να του λέει το κανάλι που ωραιοποιεί όλα τα πράγματα. Ό,τι και να λέει. Ο άλλος βλέπει τον λογαριασμό στην τσέπη του».

«Πρέπει να βγει και να δώσει ένα πραγματικά γενναίο πρόγραμμα στήριξης αντί του Απάτη Pass που είναι 30 ευρώ και 40» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: