3 Ιουλίου 2022

Βιρτζίνια: Πατέρας αυτοκτόνησε όταν πέθανε το μωρό του – Το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο

 

Βιρτζίνια: Πατέρας αυτοκτόνησε όταν πέθανε το μωρό του – Το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο

Το 18 μηνών νήπιο είναι το έβδομο παιδί που πεθαίνει επειδή «ξεχάστηκε» σε κάποιο αυτοκίνητο

Οικογενειακή τραγωδία στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Ενας πατέρας, 37 χρονών αυτοκτόνησε όταν διαπίστωσε ότι άφησε κατά λάθος το 18 μηνών αγοράκι του να πεθάνει στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου την Τρίτη 28 Ιουνίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο πατέρας βρισκόταν έξω με τον γιο του όταν συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός και αφού βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο, επέστρεψε τρέχοντας στο σπίτι του στην κομητεία Τσέστερφιλντ και πήρε το μωράκι μέσα στο σπίτι τους, σύμφωνα με τη nypost.com.

 Αμέσως μετά την άφιξη του πατέρα στο σπίτι, η αστυνομία έλαβε κλήση ότι ο άνδρας είχε τάσεις αυτοκτονίας. Καθ’ οδόν προς το σπίτι, η αστυνομία δέχτηκε ένα δεύτερο τηλεφώνημα από μέλος της οικογένειας, που είπε ότι ο πατέρας του αγοριού τους είπε ότι είχε αφήσει τον γιο του στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες και ότι το μωρό μπορεί να ήταν νεκρό.

Τους βρήκαν νεκρούς

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το αυτοκίνητο στο δρόμο με την πίσω πόρτα ακόμα ανοιχτή και το παιδικό κάθισμα άδειο. Μέσα στο σπίτι βρήκαν το νήπιο νεκρό.

Ο 37χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός στη δασώδη περιοχή πίσω από το σπίτι από προφανή αυτοτραυματισμό από πυροβολισμό.

Η ταυτότητα του πατέρα και του παιδιού δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

«Πρόκειται για μια φρικτή τραγωδία σε τόσα πολλά επίπεδα και οι καρδιές μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους που θα το αντιμετωπίσουν», είπε στους δημοσιογράφους ο αξιωματικός Κρις Χένσλι. «Αλλά θα ήταν παράλειψη να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να πούμε για μία ακόμη φορά πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να ελέγχουν τα οχήματά τους», πρόσθεσε.

Τα «ξεχασμένα» παιδιά

Η αστυνομία δήλωσε ότι παραμένει σε επαφή με τη μητέρα του νεκρού παιδιού και άλλα μέλη της οικογένειας καθώς συνεχίζει την έρευνα.

Το 18 μηνών νήπιο είναι το έβδομο παιδί που πεθαίνει επειδή «ξεχάστηκε» σε κάποιο αυτοκίνητο και το 914ο από το 1998, σύμφωνα με τον ιστότοπο «noheatstroke», που καταγράφει τέτοιους θανάτους.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: