23 Οκτωβρίου 2022

Κρήτη: Σοβαρή η κατάσταση του 36χρονου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Σε επικοινωνία με δικηγόρο η εν διαστάσει σύζυγός του

 

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Κρήτη ο 36χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό. Ο άνδρας πρόκειται να νοσηλευτεί στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου, προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Φέρει εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, στον λαιμό, στον θώρακα και στο χέρι γεγονός που αποδεικνύει ότι μάλλον προσπάθησε να προστατευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, η κατάστασή του όμως είναι σοβαρή. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχει επηρεαστεί η όρασή του, αυτό είναι κάτι που οι γιατροί αξιολογούν διαρκώς και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουν ακόμα το εύρος της βλάβης στο μάτι του.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό της 38χρονης εν διστάσει συζύγου του, η οποία θεωρείται ότι έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο.

Η γυναίκα, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών από προηγούμενο γάμο, είχε παντρευτεί με τον 36χρονο πριν από τρία χρόνια, μέσα στη φυλακή όπου κρατείτο ο άνδρας.

Άτομο από το στενό περιβάλλον της και ανέφερε ότι πρόκειται να εμφανιστεί και να παραδοθεί στις αρχές αφού πρώτα μιλήσει με τον δικηγόρο της. Οι πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι άτομα της οικογένειάς της είναι σε επαφή με γνωστό δικηγόρο του Ηρακλείου.

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Στενοί συγγενείς της 38χρονης ισχυρίζονται ότι η ίδια έχει περάσει πολλά από τον 36χρονο και είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από συγγενικό του πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν στην κατοχή τους το γυάλινο δοχείο που περιείχε το καυστικό υγρό και δείγμα από το υγρό έχει σταλεί για ανάλυση..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: