23 Οκτωβρίου 2022

Τραγωδία στην άσφαλτο: Σοβαρό τροχαίο έξω από την Λαμία – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος του Σταυρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας, δύο οχήματα με κατεύθυνση από Λιανοκλάδι προς Λαμία συγκρούστηκαν από άγνωστη αιτία με αποτέλεσμα το ένα όχημα να καταλήξει εκτός δρόμου και το άλλο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως, ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός ενώ δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία πως οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα ήταν τέσσερις καθώς ένα άτομο κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του.

Μια πρώτη μαρτυρία αναφέρει πως, στο προπορευόμενο όχημα επέβαινε ζευγάρι ηλικιωμένων με οδηγό την γυναίκα, που επιχείρησε να στρίψει αριστερά.

Την ίδια ώρα, το πίσω όχημα, με επιβαίνοντες δύο πιο νεαρά άτομα επιχειρούσε προσπέραση, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά.

Ο ηλικιωμένος που είναι νεκρός, βρέθηκε εκτός του οχήματος. Την ηλικιωμένη απεγκλώβισαν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, αλλά και τον ένα από τους επιβαίνοντες του άλλου αυτοκινήτου.

Για το τέταρτο άτομο δεν υπάρχουν πληροφορίες..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: