31 Οκτωβρίου 2022

Λουτράκι: Από το πόμολο της πόρτας κρεμάστηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή – Οι μαρτυρίες για καβγά με τον σύζυγό της

 Νέες πληροφορίες για τον θάνατο της γυναίκας που βρέθηκε απαγχονισμένη στο Σχίνο, στο ΛουτράκιΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Σχίνου Λουτρακίου, από την είδηση του θανάτου μιας 40χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της.

Η γυναίκα από την Ουκρανία φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που μέσα στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα loutrakiblog.gr. 

Όπως αναφέρουν γείτονες, το βράδυ της Κυριακής το ζευγάρι είχε βγει έξω για να διασκεδάσει μαζί με μια φίλη τους και τίποτα δεν προμήνυε το σημερινό κακό. Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους τρεις μήνες μόνιμα στο Σχίνο Λουτρακίου, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Την φώναζε και δεν απαντούσε

Η γυναίκα, μπήκε στην τουαλέτα, την ώρα που ο σύζυγός της, επίσης Ουκρανικής καταγωγής, μιλούσε στο τηλέφωνο με συγγενείς του στην Ουκρανία. Η γυναίκα καθυστερούσε να βγει από την τουαλέτα και ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνά ανησύχησε. Φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Τελικά, ο σύζυγός της έπειτα από μεγάλη προσπάθεια να μπει στην τουαλέτα, αφού το σώμα της συζύγου του, ήταν ακριβώς πίσω από την πόρτα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ανοίξει και ήρθε αντιμέτωπος με την μακάβρια εικόνα. Είδε την γυναίκα του να κείτεται νεκρή στο πάτωμα, με ένα κορδόνι περασμένο στον λαιμό της το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο, ωστόσο η 40χρονη ήταν ήδη νεκρή. Στο σημείο έσπευσε η Διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου κα Μάρθα Μπυστακίδου και αστυνομικοί, που απέκλεισαν την περιοχή. Αναμένεται και ιατροδικαστής..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: