9 Οκτωβρίου 2022

Χαλκιδική: Στα άδυτα των δωματίων του «ματάκια» ξενοδόχου


 Αρκετά ζευγάρια που έμειναν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αναζητούν στα βίντεο που κατέγραψαν την ύπαρξη κρυφών καμερών.Με ανυπομονησία αναμένουν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ξενοδόχου στη Χαλκιδική αρκετά ζευγάρια που πέρασαν κάποιες ημέρες των διακοπών τους στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

 Αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την ύπαρξη κρυφών καμερών, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχουν πέσει και αυτοί θύματα του «ματάκια» ξενοδόχου, ο οποίος κατέγραφε κάθε τους κίνηση.

Τα ζευγάρια που θέλησαν να απολαύσουν για λίγες ημέρες τις ομορφιές της Χαλκιδικής, πλέον τρέμουν από το φόβο για την πιθανή αποκάλυψη προσωπικών τους στιγμών, οι οποίες μπορεί να έχουν καταγραφεί από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στον Άφυτο Χαλκιδικής.

 Αναζητούν στοιχεία από τα δικά τους βίντεο

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, αρκετοί από τους ενοίκους του ξενοδοχείου αναζητούν πιθανές αποδείξεις για την ύπαρξη καμερών, μέσα από τα βίντεο και τις εικόνες που κατέγραψαν οι ίδιοι με τα κινητά τους από το εσωτερικό των δωματίων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ένα ζευγάρι ανέφερε ότι «χτενίζει» τα βίντεο που έχει τραβήξει με το κινητό του από το δωμάτιο που έμεναν, μήπως σε κάποια από τις πρίζες πάνω στα κομοδίνα ή γύρω από την τηλεόραση κρυβόντουσαν τελικά οι κάμερες μέσα σε φορτιστές ή άλλα αντικείμενα.

«Δεν ξέρουμε τώρα ας πούμε αν έχει κινηματογραφήσει κι εμάς ή δεν μας έχει, δηλαδή αυτό περισσότερο μας καίει να μάθουμε», δήλωσε πελάτης του εν λόγω ξενοδοχείου και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε μια φάση που έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία και μας είπε η Αστυνομία ότι διαβίβασε τα στοιχεία που τους δώσαμε στο αστυνομικό τμήμα Κασσανδρίας που είναι κι αυτό που διαχειρίζεται την υπόθεση».

«Πέσαμε από τα σύννεφα»

Ο άνδρας μίλησε στο «Live News» και εξήγησε πως έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πως το ξενοδοχείο που είχε μείνει με τη σύζυγο του στις καλοκαιρινές τους διακοπές είχε τελικά κρυφές κάμερες σε όλα τα δωμάτια, οι οποίες κατέγραφαν όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Ήταν μια χαρά και το ξενοδοχείο ήταν πεντακάθαρο, καινούργιο, δεν υπήρχε περίπτωση να μας περάσει από το μυαλό ότι υπάρχει αυτού του είδους η εγκατάσταση στα δωμάτια. Βασικά εμείς δεν ξέρουμε κιόλας αν στο δικό μας δωμάτιο υπήρχε αυτή η εγκατάσταση και γι’ αυτό έχουμε θορυβηθεί τώρα και γι’ αυτό κάναμε αυτή την καταγγελία στην αστυνομία», συμπλήρωσε.

Φιλικός ο ιδιοκτήτης, που όμως έφυγε νύχτα

Ως φιλικό, διακριτικό και άψογο επαγγελματία περιγράφουν τον ξενοδόχο οι πελάτες, μη πιστεύοντας πως τελικά είχε στηθεί μια ολόκληρη εγκατάσταση με κρυφές κάμερες που είχαν καταγράψει προσωπικές στιγμές τουλάχιστον 10 ζευγαριών.

«Ήταν μια χαρά φιλικός. Το μόνο έτσι περίεργο ήταν – βέβαια ο καθένας με την εμφάνιση του κάνει ό,τι θέλει, είναι υποκειμενικό – απλά είχε βαμμένα τα μαλλιά του ροζ εκείνη την περίοδο», δήλωσε ο πελάτης του ξενοδοχείου.

Πλέον ο ξενοδόχος είναι εξαφανισμένος και έφυγε… νύχτα από την περιοχή του Άφυτου Χαλκιδικής, ξηλώνοντας μάλιστα και τις πινακίδες του καταλύματος πριν φύγει από το χωριό.

Τρία ζευγάρια έχουν ταυτοποιηθεί

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τρία ακόμα ζευγάρια μέσα από τις κάρτες μνήμης των καμερών που κατασχέθηκαν από το κατάλυμα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως το παράνομο ροζ υλικό το χρησιμοποίησε μόνο για προσωπική χρήση, θα κατηγορηθεί για πλημμέλημα, με τη φυλάκιση να φτάνει τον έναν χρόνο, ενώ αν αποδειχθεί ότι διακινούσε το υλικό και σε πορνογραφικά site ή το πουλούσε έναντι αμοιβής, τότε θα κατηγορηθεί σε βαθμό κακουργήματος, με την ποινή να είναι αρκετά πιο βαριά.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: