21 Δεκεμβρίου 2022

Χωρίς Κούρτιτς, Λύρατζη και Φιλίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

 

Επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΟΚ και για το πρωτάθλημα της Super League, έπειτα από την αναμέτρηση με την Καλαμάτα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ασπρόμαυροι» ταξιδεύουν για το Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (21/12, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, πρώτης για τον Β’ Γύρο.


H τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου έγινε στο γήπεδο της Τούμπας κι εν συνεχεία ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή, δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Γιάσμιν Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρης Λύρατζης. Ο πρώτος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ο δεύτερος έκανε θεραπεία, ενώ ο τρίτος έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Ολιβέιρα, Νάρεϊ.ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: