30 Δεκεμβρίου 2022

Πελέ: Η μητέρα του ζει – Γιατί δεν θα πάει στην κηδεία


 Η μητέρα του θρυλικού Βραζιλιάνου ζει και στις 20 Νοεμβρίου είχε τα 100στα γενέθλιά της

Ο Πελέ πέρασε στην αιωνιότητα σε ηλικία 82 ετών, ωστόσο η μητέρα του Βραζιλιάνου θρύλου είναι στη ζωή σε ηλικία 100 ετών.

Η Σελέστε ήταν πάντα στο πλευρό του γιου της τόσο κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του όσο και μετά στην υπόλοιπη ζωή του.

100 λόγοι ευγνωμοσύνης

Μάλιστα στις 20 Νοεμβρίου του 2022, η μητέρα του είχε τα 100στα γενέθλιά της, με τον θρυλικό Βραζιλιάνο να κάνει τότε ανάρτηση στο instagram με φωτογραφίες τους και μερικά λόγια για την αγαπημένη του μητέρα.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη ζωή της Δόνα Σελέστε. Από νεαρή ηλικία μού δίδαξε την αξία της αγάπης και της ειρήνης. Έχω πάνω από εκατό λόγους να είμαι ευγνώμων που είμαι γιος της. Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας με μεγάλη συγκίνηση για να γιορτάσω αυτή τη μέρα. Σε ευχαριστώ για κάθε μέρα στο πλευρό σου, μαμά», είχε γράψει ο Πελέ.


Πάντως η υγεία της υπερήλικης μητέρας του Πελέ έχει κλονιστεί καθώς πάσχει από άνοια και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να πει το τελευταίο αντίο στον γιο της.

Μάλιστα πολλά ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν ότι δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και ότι είναι κλινήρης.

Πρόσφατα το σημαντικότερο ειδησεογραφικό μέσο της Βραζιλίας, O’Globo, την ανακήρυξε«Βραζιλιάνα μητέρα της χρονιάς». Η Σελέστε ήταν σύζυγος του Ζοάο Ράμος ντο Νασιμέντο, γνωστού ως Ντοντίνιο.

Στις 29 Ιουλίου 1939 η 16χρονη έφηβη παντρεύτηκε τον 26χρονο τότε ποδοσφαιριστή..in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: